П`ятниця, 19.04.2024, 15:41
Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Посилання
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 19
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Червень » 24

Літо у розпалі, і час літнього відпочинку у дітей шкільного віку ще триватиме довго, але  у спілкуванні з книгою не повинно бути жодних перерв. Адже, книга – це один з головних засобів навчання, розвитку та душевної насолоди. Спілкування з книгою допомагає оволодіти певними знаннями, долучає до культурних надбань і цінностей українського народу, його звичаїв і традицій.

З початком канікул двері дитячої бібліотеки широко відкриті для юних читачів. В ці дні в школах району працювали літні оздоровчі табори і майже щодня дитячу бібліотеку відвідували з екскурсіями десятки дітей, бібліотекарі в свою чергу старалися зробити кожну таку зустріч для юних користувачів бібліотеки незабутньою.

Діти, які побували в бібліотеці мали змогу записатися і взяти книжки додому, ознайомитися з новинками літератури. Бібліотекарі знайомили дітей з правилами користування бібліотекою, розповідали про роль та значення бібліотеки в житті дітей. Були проведені бібліотечні уроки, з яки ... Читати далі »

Переглядів: 1012 | Додав: Admin | Дата: 24.06.2014 | Коментарі (0)

1 червня Покровська районна дитяча бібліотека для своїх читачів організувала до Дня захисту дітей веселе свято. Спочатку дітям розповіли про історію цього свята, та про декларацію прав дитини. Потім діти відгадували загадки, давали відповіді на казкові вікторини, які загадували бібліотекарі дитячої бібліотеки Чемерис Л.І. та Бобир С.І. Діти також показали свої артистичні здібності: читали свої улюблені вірші, співали пісні. Ніхто в цей день не залишився без уваги, всі діти отримали призи. 

На заході функціонувала книжково-ілюстративна виставка «Здрастуй літо! Теплим сонечком зігріте», біля якої Чеменрис Л.І провела огляд літератури.

2 червня 2014 року Покровська районна дитяча бібліотека провела бібліо-свято «Веселкове дитинство», присвячене Міжнародному дню захисту дітей в центральному парку селеща. 

Працівники бібліотеки організували для учнів Покровських шкіл: гру-мандрівку «У країну загадок», гру-подорож &laqu ... Читати далі »

Переглядів: 546 | Додав: Admin | Дата: 24.06.2014 | Коментарі (0)

Мати. Мама. Матуся. Скільки спогадів і тепла таїть це магічне слово. Воно про найближчу, найдобрішу, найкрасивішу і наймилішу людину у світі. Є у світі одне, слово, перед яким усі народи схиляють голову. Це слово – мати.Кожна людина і кожний народ мають свої святощі. До цих святощів зараховуємо й пошану до матері. Вона дала нам життя, виростила і виховала. День Матері загальне свято для всіх.

У травні, коли природа Мати виряджає свою доню Землю в пишному уборі весняних квітів у дорогу життя, праці й радості, люди висловлюють подяку материнській самопожертві і відзначають День Матері.

В дитячій бібліотеці до цього свята було проведено, конкурс віршів «Нехай в віках живе крилато благословенне слово мати», на якому діти декламували вірші про своїх матусь.Також проведено годину спілкування «Рідна мати моя», на яку було запрошено учнів 3-4 класів Покровської гімназії. Бібліотекар Бобир С.І. розповіла дітям про історію винекнення цього свята, ... Читати далі »

Переглядів: 1125 | Додав: Admin | Дата: 24.06.2014 | Коментарі (0)

Графік роботи
Покровська районна дитяча бібліотека працює
з понеділка по п'ятницю

понеділок — четвер
з 800 до 1700
п'ятниця
з 800 до 1600

без перерви

Останній робочий день
місяця — читачів
не обслуговуємо,
санітарний день.
Вихідні дні субота, неділя
Форма входу
Пошук
Архів записів