Вівторок, 16.04.2024, 19:57
Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Посилання
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 19
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Жовтень » 03

Другий місяць осені починається з особливої дати, 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН, а в Україні це також День ветерана та день музики.

В теплій, щирій, відвертій атмосфері, в районному історичному музеї відбувся захід “Зорепадом летять роки”, який підготували працівники музею разом з дитячою бібліотекою. На захід були запрошені учні Покровської гімназії 7-а класу. А гостем заходу була почесна людина покровщини , ветеран праці, поет, музикант – Гасенко Олексій Павлович.

З заходу діти дізналися про життєвий та творчий шлях Олексія Павловича, прослухали його вірші. Також на заході лунали пісні, покладені на вірші Гасенка О. П., у виконанні ансамблю «Покровчанка», яким він керує понад тридцять років.

... Читати далі »

Переглядів: 578 | Додав: Admin | Дата: 03.10.2014 | Коментарі (0)

30 вересня, в центральному парку селища відбулося парк-шоу: «Бібліотек@ — територія єдності», присвячена Всеукраїнському дню бібліотек.

В програмі були:
акція «Напиши листа солдату» (діти писали листи українським воякам), фуршет-вікторина «Розумна кава» (за правильну відповідь – знижка на каву-чай)
благодійний ярмарок «Інтелектуальна барахолка» (продаж книжок, сувенірів)
поетичне карооке + концерт.

Всі отримані кошти будуть відправлені на допомогу пораненим українським солдатам.

В заході взяла участь і дитяча бібліотека. Працівники бібліотеки пропонували дітям, які прийшли на свято, проявити максимум кмітливості і винахідливості, аби стати переможцем вікторини «Твій друг – книга», «Відгадай загадку – склади слово», учні Покровської гімназії декламували вірші, присвячені книзі та бібліотеці. Проведена рекламна акція «Місце зустрічі &ndas ... Читати далі »

Переглядів: 636 | Додав: Admin | Дата: 03.10.2014 | Коментарі (0)

Графік роботи
Покровська районна дитяча бібліотека працює
з понеділка по п'ятницю

понеділок — четвер
з 800 до 1700
п'ятниця
з 800 до 1600

без перерви

Останній робочий день
місяця — читачів
не обслуговуємо,
санітарний день.
Вихідні дні субота, неділя
Форма входу
Пошук
Архів записів