П`ятниця, 29.03.2024, 13:57
Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Посилання
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 19
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Квітень » 03

 

Щорічно 2 квітня, у день народження одного з найулюбленіших казкарів дітей багатьох поколінь Ганса Крістіана Андерсена, відзначається Міжнародний день дитячої книги. Основною метою свята є популяризація дитячого читання, яке є ефективним інструментом духовного та інтелектуального розвитку людини.

Міжнародний день дитячої книги відзначається, починаючи з 1967 року за ініціативою і рішенням Міжнародної ради з дитячої книги, підкреслюючи тим самим важливу роль дитячої книги у формуванні духовного та інтелектуального рівня нових поколінь людства

З цієї нагоди 2 квітня в Покровській районній дитячій бібліотеці відбувся показ лялькової вистави «Як Барвінок рятував книгу», яку підготували і провели діти гуртка «Книга і лялька», що діє при бібліотеці.

  Захід був  спрямований на популяризацію книги, прищеплення до неї любові і шани, зацікавленості і небайдужого ставлення.

В гості до дітей з ... Читати далі »

Переглядів: 580 | Додав: pokrdb | Дата: 03.04.2015 | Коментарі (0)

Всеукраїнський тиждень дитячого читання  щорічно відбувається у дні весняних канікул, напередодні Міжнародного дня дитячої книги.

Тиждень дитячого читання – це свято тих, хто творить книгу і тих, хто любить читати, це свято бібліотекарів і читачів, письменників і видавців. Книга, особливо дитяча, відіграє дуже важливу роль у духовному розвитку, формуванні та становленні особистості маленького читача.

Дотримуючись традицій, Всеукраїнський тиждень дитячого читання щорічно стартує в різних регіонах України. У ці дні в бібліотеках для дітей , шкільних бібліотеках відбуваються різноманітні заходи, спрямовані на популяризацію серед дітей читання, книги і бібліотеки як скарбниці знань.

23 березня в  районній дитячій  бібліотеці відбулося  відкриття тижня дитячого читання «Під українським небокраєм книгу люблять і читають».   Бібліотекар РДБ Бобир С.І.   ознайомила дітей з історією виникн ... Читати далі »

Переглядів: 623 | Додав: pokrdb | Дата: 03.04.2015 | Коментарі (0)

Графік роботи
Покровська районна дитяча бібліотека працює
з понеділка по п'ятницю

понеділок — четвер
з 800 до 1700
п'ятниця
з 800 до 1600

без перерви

Останній робочий день
місяця — читачів
не обслуговуємо,
санітарний день.
Вихідні дні субота, неділя
Форма входу
Пошук
Архів записів