Середа, 24.04.2024, 18:49
Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Посилання
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 19
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Березень » 21

Вже стало доброю традицією, в Покровській районній дитячій бібліотеці , щороку   проводити Всеукраїнський конкурс  «Найкращий читач - 2016» - де зустрічаються найактивніші читачі 6-7 класів та їх улюблені герої.

 Конкурс проводиться з метою заохочення дітей до читання, виявлення читацьких уподобань, популяризації найкращої української та світової літератури.   Це свято книги, і тих хто любить це нетлінне і вічне творіння людства. Читаючи, ми уявляємо себе чарівниками, здатними  розуміти мову речей, рослин і тварин. Скільки дивовижних таємниць відкривається завдяки книгам! Скільки безцінних скарбів трапляється на шляху читачів!

 18 березня ,  під час проведення другого етапу конкурсу «Найкращий читач  – 2016» в залі Покровської районної дитячої бібліотеки  між собою змагалися переможці першого етапу.< ... Читати далі »

Переглядів: 578 | Додав: pokrdb | Дата: 21.03.2016 | Коментарі (0)

В Україні, починаючи з 9 березня відзначаються 202 роковини від дня народження великого українського письменника, художника Тараса Шевченка.  Протягом тижня  в районній дитячій бібліотеці  проведено ряд заходів по вшануванню Великого Кобзаря. 17 березня 2016 року було проведено інформаційну годину « Незабутній Шевченко» для учнів 1- А класу Покровської гімназії. Бібліотекар Чемерис Л.І. розповіла про життєвий і творчий шлях письменника. З огляду літератури, який бібліотекарі провели біля книжкової виставки, діти познайомилися з книгами Тараса Шевченка, які є у бібліотеці.  

17 березня було проведено літературну годину « Великий син українського народу» Для учнів 5-х класів Покровської гімназії.

Розпочала захід вчитель з української мови та літератури Покровської гімназії Гайнудінова Раїса Константинівна з розповіді про дитинство Тараса, діти разом з вчителем мандрували сторінками життя та творчості поета. Щ ... Читати далі »

Переглядів: 510 | Додав: pokrdb | Дата: 21.03.2016 | Коментарі (0)

Графік роботи
Покровська районна дитяча бібліотека працює
з понеділка по п'ятницю

понеділок — четвер
з 800 до 1700
п'ятниця
з 800 до 1600

без перерви

Останній робочий день
місяця — читачів
не обслуговуємо,
санітарний день.
Вихідні дні субота, неділя
Форма входу
Пошук
Архів записів