П`ятниця, 29.03.2024, 18:39
Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Посилання
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 19
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Травень » 20

Дніпропетровською обласною бібліотекою для дітей, в листопаді місяці 2015 року, було оголошено конкурс  малюнків «Краю мій, барвисте Придніпров’я». Читачі бібліотек та шкіл  району взяли активну участь в цьому конкурсі. 15 грудня 2015 року було підбито підсумки районного конкурсу.  Визначено десять кращих робіт, які були відправлені до обласної бібліотеки. За підсумками конкурсу кращі роботи увійдуть до електронного варіанту збірки «Краю мій, барвисте Придніпров’я».

Серед робіт, що були надіслані на конкурс  це: Чорноморець Сніжани, Безпалової Таміли, Коцар Кіри, Пилипенко Ліни, Ганзіної Лери, Єжової Вероніки, Борсук Артема – з Покровської гімназії та читачі дитячої бібліотеки, також  Онищенко Ангеліни – читачки з Покровської селищної бібліотеки № 2, з Маломихайлівської сільської бібліотеки – Клочко Даші та ... Читати далі »

Переглядів: 620 | Додав: pokrdb | Дата: 20.05.2016 | Коментарі (0)

День Конституції України – державне свято України. Святкується щорічно 28 червня на честь прийняття Конституції України в 1996 році.

Діти — майбутнє кожної держави. На планеті живе близько 2 млрд. дітей. Як  найвразливіша частина суспільства вони потребують особливого захисту й піклування. Декларація прав дитини дуже важливий документ, в якому визначені права дитини. В Конвенції про права дитини записано, що всі права рівні для кожної дитини, незалежно від її раси, кольору шкіри, статі, мови, релігії, соціального походження. Держава не може порушувати жодне з прав.

 З нагоди 20-ї річниці Конституції України та інформаційно-просвітницьких і патріотично-виховних заходів дитяча бібліотека  провела пізнавальну гру: «Чи знаєш ти Конституцію?». Бібліотекарі познайомили дітей  з правами дітей у всьому світі і у нашій країні.  Провели бліц-турнір «Ти і закон», перевіривши, як діти знаю ... Читати далі »

Переглядів: 534 | Додав: pokrdb | Дата: 20.05.2016 | Коментарі (0)

Графік роботи
Покровська районна дитяча бібліотека працює
з понеділка по п'ятницю

понеділок — четвер
з 800 до 1700
п'ятниця
з 800 до 1600

без перерви

Останній робочий день
місяця — читачів
не обслуговуємо,
санітарний день.
Вихідні дні субота, неділя
Форма входу
Пошук
Архів записів