П`ятниця, 29.03.2024, 12:59
Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Посилання
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 19
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Липень » 12

Кожна держава, окрім своїх символів (гімну, прапора та герба), має ще й Конституцію. Цей документ є першорядним і найважливішим. Слово «конституція» в перекладі з латинської мови означає «устрій», «установлення». Згодом цим словом став називатися звід основних законів держав.

Важко жити, працювати, творити в хаосі, безладді, керуючись лише одним правилом: що хочу — те й роблю. І тому ще з давніх часів люди почали упорядковувати своє життя. Спочатку, мабуть, це були просто загальні домовленості, але згодом вони стали непорушними правилами. А найважливіші з правил стали законами й увійшли до окремого зводу, що потім отримав назву конституція.

Конституція визначає головний порядок у державі та права її громадян. Так, наш світ підкоряється певним законам: є закони природи, які упорядковують життя на Землі, є закони Божі — закони найвищої моралі, що допомагають нам відокремлювати добро від зла. А є державні закони — пр ... Читати далі »

Переглядів: 453 | Додав: pokrdb | Дата: 12.07.2016 | Коментарі (0)

Дитяча бібліотека для користувачів провела екологічну мандрівку «Лікарські рослини нашого краю». Метою заходу було збагатити знання дітей про лікарські рослини України. Ознайомити з народними традиціями лікування рослинами і показати відображення цієї теми в легендах, прикметах, прислів'ях. Вивчати правила збирання, сушіння і зберігання лікарських рослин. Виховувати бережливе ставлення до рослин, любов до рідного краю

Переглядів: 414 | Додав: pokrdb | Дата: 12.07.2016 | Коментарі (0)

Графік роботи
Покровська районна дитяча бібліотека працює
з понеділка по п'ятницю

понеділок — четвер
з 800 до 1700
п'ятниця
з 800 до 1600

без перерви

Останній робочий день
місяця — читачів
не обслуговуємо,
санітарний день.
Вихідні дні субота, неділя
Форма входу
Пошук
Архів записів