П`ятниця, 19.04.2024, 00:24
Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Посилання
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 19
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Лютий » 27

Українська література має тисячолітню історію. Початки її належать до часів формування Київської Русі. З метою популяризації надбань класичної української літератури та збереження літературної спадщини 24 лютого для учнів 4-х класів було проведено інформаційну годину з якої діти дізналися про українських письменників: Лесю Українку, Павла Тичину, Максима Рильського, Івана Франка. На заході дітей познайомили про життєвий і творчий шлях письменників, переглянули фільм про Лесю Українку, продекламували її вірші. Якщо говорити про українську лірику XX століття, то в першу чергу треба згадати наших славних поетів — Павла Тичину, Максима Рильського, їхню творчість не можна поєднувати чи зіставляти, адже вони абсолютно оригінальні, не схожі між собою. Та їх об'єднує велика любов до народу, до рідної землі, трепетне й уважне ставлення д ... Читати далі »

Переглядів: 496 | Додав: pokrdb | Дата: 27.02.2017 | Коментарі (0)

Рідна мова – це мова, що першою засвоюється дитиною і залишається зрозумілою на все життя. 21-го лютого всі народи Землі відзначають Міжнародний день рідної мови. За недовгий час свого існування воно вже стало традиційним, адже це один з тих днів, коли кожен має змогу відчути себе частиною свого великого народу.

Заснування Дня рідної мови має велике значення, адже за оцінками фахівців, із понад 6000 мов, які нині існують у світі, значна частина перебуває під загрозою зникнення у найближче десятиріччя.

В Україні цей день відзначається з 2002 року.

21 лютого 2017 року до Міжнародного дня рідної мови в дитячій бібліотеці було проведено літературно-музичний ранок «Любіть Україну і м ... Читати далі »

Переглядів: 597 | Додав: pokrdb | Дата: 27.02.2017 | Коментарі (0)

Графік роботи
Покровська районна дитяча бібліотека працює
з понеділка по п'ятницю

понеділок — четвер
з 800 до 1700
п'ятниця
з 800 до 1600

без перерви

Останній робочий день
місяця — читачів
не обслуговуємо,
санітарний день.
Вихідні дні субота, неділя
Форма входу
Пошук
Архів записів