Понеділок, 29.04.2024, 17:32
Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Посилання
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 19
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2021 » Вересень » 16 » Безцінний дар душі
13:53
Безцінний дар душі

Дарування – це особливе явище. Книга – найкращий подарунок. А коли вона подарована бібліотеці, де її прочитає не один десяток користувачів, то це найцінніший подарунок. Адже це дає можливість продовжити життя книги, підтримати бібліотеку, поповнити фонд бібліотеки. Особливо приємно, коли бібліотеці дарують книги місцеві автори. Дякуємо Фінчук-Цвіркун Ірині, яка для читачів нашої бібліотеки подарувала літературні альманахи до яких увійшли її твори та твори авторів нашого краю. 
Порадували читачів дитячої бібліотеки  кольоровими енциклопедіями, казками, пригодницькими творами Шамотій Лариса з сином Станіславом, Халабуда Юля.  
Подаровані книги знайшли своїх читачів! Нам хочеться від усієї душі сказати велике спасибі всім нашим дарувальникам за безцінні дари, за щедрість душі та добре серце.   
Дарування книг  бібліотеці — це давня форма доброчинності та надійне джерело поповнення книжкового фонду,  показник престижу бібліотеки, її місця у суспільному житті.  
У домашній бібліотеці кожного з нас є чудові, нові, але вже прочитані книги. Подаруйте їх бібліотеці! Ваш дар займе гідне місце у фонді нашої бібліотеки і буде цікавий нашим численним читачам.

Переглядів: 117 | Додав: pokrdb | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Графік роботи
Покровська районна дитяча бібліотека працює
з понеділка по п'ятницю

понеділок — четвер
з 800 до 1700
п'ятниця
з 800 до 1600

без перерви

Останній робочий день
місяця — читачів
не обслуговуємо,
санітарний день.
Вихідні дні субота, неділя
Форма входу
Пошук
Архів записів