П`ятниця, 29.03.2024, 08:50
Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Посилання
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 19
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Лютий » 12 » Книга мала, а розуму надала.
10:37
Книга мала, а розуму надала.

Основним знаряддям духовного виховання дітей є книга. Це найкращий спосіб пізнати навколишній світ. Починати читати треба від самого народження, бо саме книга допомагає швидко і легко розвинути творчу і розумну особистість. Любов і інтерес до книги формується у дітей з дошкільного віку, увага до навколишнього світу, інтелект і світогляд. Дитина стане такою людиною, які книги вона читає з самих ранніх років. Районна дитяча  бібліотека для дітей 10 лютого завітала до вихованців дитячого садочку «Орлятко».  Дітям старшої групи «Веселка» бібліотекар Чемерис Л.І. провела бесіду з демонстрацією існуючих книг: маленьких і великих, товстих і тонких, різнокольорових, ознайомила з дитячими журналами «Малятко», «Пізнайко», «Яблунька», «Ангелятко» та ін. Розповіла як берегти книгу та нагадала правила гарного ставлення до книги.

Потім вихованці показали свої знання, взявши активну участь у казковій вікторині та аукціоні загадок, яку провела завідуюча дитячою бібліотекою Вініченко Р.П. 
Такі заходи надають широкі можливості розвитку інтересу дітей до книги і любов до читання, допоможуть навчитися читати, пізнавати красу рідної мови, виховувати охайність до книги, сформувати потреби до читання хороших книг, розвиток власних творчих здібностей і виховання смаку.

 

Переглядів: 492 | Додав: pokrdb | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Графік роботи
Покровська районна дитяча бібліотека працює
з понеділка по п'ятницю

понеділок — четвер
з 800 до 1700
п'ятниця
з 800 до 1600

без перерви

Останній робочий день
місяця — читачів
не обслуговуємо,
санітарний день.
Вихідні дні субота, неділя
Форма входу
Пошук
Архів записів