Вівторок, 19.03.2024, 05:18
Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Посилання
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 19
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Березень » 16 » Кращий читач - 2017
17:40
Кращий читач - 2017

Сьогодні, у час новітніх технологій, коли дитину простіше уявити за комп’ютером, ніж за книгою, завдання бібліотекарів – донести цінність книги до читача. Адже читання – одне з найважливіших перспектив росту духовності, культури, інтелекту нації.

Саме з такою метою, щоб привернути увагу дітей до читання, щорічно проводиться Всеукраїнський конкурс дитячого читання – «Кращий читач року».

15 березня в гостинній залі Покровської районної дитячої бібліотеки було проведено районний тур конкурсу дитячого читання «Кращий читач – 2017 року». На конкурс, що проводиться з 2005 року, за традицією, зібралися кращі читачі, учні 6 – 7 класів Покровських шкіл.

В бібліотеці радо вітали гостей – дівчаток і хлопчиків нашого району, які є найкращими читачами, дружать із книгою і стали переможцями І етапу конкурсу, який проходив в школах району. Це ті діти, які володіють чудовим талантом – умінням читати.

В основній частині конкурсного завдання кожен з десяти учасників, розповів про улюблену книгу, про автора цієї книги, про своє враження від прочитаного твору. Діти дуже добре підготувалися, з усією серйозністю поставилися до конкурсу. Виступи були цікаві і змістовні.

Цього року діти, в основному, аналізували твори сучасних українських письменників В пошані - українські фантастика, детективи.

Компетентним журі, у складі якого були Перерва Т.В. – директор районного історико - краєзнавчого музею, Цвіркун О.М.- викладача ВТЦДЮ та бібліотекаря Покровської ЦРБ – Гребенюк Н.М., було визначено 2-х переможців: Кавун Марія – учениця 6 класу та Фролов Валентин – учень 7 класу з НВК Загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №1 – «Покровська гімназія" , які отримали звання «Кращий читач – 2017 року».

Вони продовжать боротьбу в ІІІ обласному етапі конкурсу, який відбудеться 2 квітня в місті Дніпропетровськ. Переможці обласного конкурсу будуть мати можливість поїхати в місто Львів , на красивий фестиваль дитячого читання, де на дітей чекає захоплююча культурна програма з іграми, конкурсами, та зустрічами з цікавими людьми.

Переможці були нагороджені грамотами та солодкими подарунками.

А вкінці заходу усі учасники , за солодким столом, спілкувалися, брали участь в цікавих конкурсах, співали, декламували вірші. Весело і змістовно діти провели час.

 

 

Переглядів: 538 | Додав: pokrdb | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Графік роботи
Покровська районна дитяча бібліотека працює
з понеділка по п'ятницю

понеділок — четвер
з 800 до 1700
п'ятниця
з 800 до 1600

без перерви

Останній робочий день
місяця — читачів
не обслуговуємо,
санітарний день.
Вихідні дні субота, неділя
Форма входу
Пошук
Архів записів