П`ятниця, 29.03.2024, 12:30
Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Посилання
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 19
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Червень » 24 » Літо в бібліотеці
12:08
Літо в бібліотеці

Літо у розпалі, і час літнього відпочинку у дітей шкільного віку ще триватиме довго, але  у спілкуванні з книгою не повинно бути жодних перерв. Адже, книга – це один з головних засобів навчання, розвитку та душевної насолоди. Спілкування з книгою допомагає оволодіти певними знаннями, долучає до культурних надбань і цінностей українського народу, його звичаїв і традицій.

З початком канікул двері дитячої бібліотеки широко відкриті для юних читачів. В ці дні в школах району працювали літні оздоровчі табори і майже щодня дитячу бібліотеку відвідували з екскурсіями десятки дітей, бібліотекарі в свою чергу старалися зробити кожну таку зустріч для юних користувачів бібліотеки незабутньою.

Діти, які побували в бібліотеці мали змогу записатися і взяти книжки додому, ознайомитися з новинками літератури. Бібліотекарі знайомили дітей з правилами користування бібліотекою, розповідали про роль та значення бібліотеки в житті дітей. Були проведені бібліотечні уроки, з яких діти дізналися багато цікавого про бібліотеку: про історію виникнення, бібліотеки, книги, що таке довідкова література, про структуру книги, та інше.

Всім дуже сподобались цікаві та пізнавальні вікторини та різноманітні конкурси, ігри. Учні показали свої знання з літератури. 

Не менш цікавим було знайомство дітей з комп’ютером та вільним доступом до мережі Інтернет. Бібліотекарі   ознайомили дітей  із правилами користуванням Інтернет-центром, де діти мали змогу відвідати ряд рекомендаційних сайтів, переглядали мультфільми, проводилися віртуальні подорожі, інтернет-круїзи по країнах світу.

Переглядів: 1009 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Графік роботи
Покровська районна дитяча бібліотека працює
з понеділка по п'ятницю

понеділок — четвер
з 800 до 1700
п'ятниця
з 800 до 1600

без перерви

Останній робочий день
місяця — читачів
не обслуговуємо,
санітарний день.
Вихідні дні субота, неділя
Форма входу
Пошук
Архів записів