Четвер, 28.03.2024, 19:00
Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Посилання
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 19
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Липень » 17 » Лялькова вистава
10:48
Лялькова вистава

В розпалі  літні канікули,  виникають додаткові можливості для залучення дітей до книги і читання, створення простору творчості і приємного спілкування з літературою для всіх бажаючих.

Лялькові вистави – це перше стикання з мистецтвом і культурою в житті маленького глядача, тому до вибору спектаклів, образів їхніх персонажів ми відносимося так, щоб дітям було цікаво поринути у світ героїв, під час яких лялькові герої   знайомлять дітей з різноманітним і чудовим світом дитячої книги,  виховують у дітей любов до рідного краю, до природи, шанобливого ставлення до родини, поваги до народних традицій і звичаїв, етикету.

Тож липневого дня діти клубу «Книга і лялька»  показали читачам бібліотеки виставу «Казка про дівчинку, яка не хотіла нічого робити».

У ролях дівчинки Нехотілочки, лисички,  кози, жаби, собачки, домовика, ведмедика   були зайняті юні артисти: Полосін Діма, Цвіркун Діана, Семергей Дарина та Валера, Таран Настя, Швирид Оля, Панченко  Іра.

Глядачами були читачі бібліотеки та діти старшої групи дитячого садочку «Орлятко». Вони з задоволенням  брали участь в казковій вікторині, яку провела ведуча Настя Таран. А потім з цікавістю подивилися виставу, про дівчинку, яка нічого не хотіла робити. Метою вистави було сформувати у дітей культурно-гігієнічні навички, виховати позитивне ставлення до виконання правил особистої гігієни. На закінчення вистави всі діти дружно  відповіли, що їм більше сподобалася дівчинка чистенька, а ніж брудна,що вони будуть дружити з милом, гребінцем,прибиратимуть за собою ліжечко і речі, допомагатимуть мамі.

& ;

Переглядів: 722 | Додав: pokrdb | Рейтинг: 4.2/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Графік роботи
Покровська районна дитяча бібліотека працює
з понеділка по п'ятницю

понеділок — четвер
з 800 до 1700
п'ятниця
з 800 до 1600

без перерви

Останній робочий день
місяця — читачів
не обслуговуємо,
санітарний день.
Вихідні дні субота, неділя
Форма входу
Пошук
Архів записів