Четвер, 28.03.2024, 19:41
Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Посилання
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 19
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Грудень » 3 » Міжнародний день інвалідів
17:14
Міжнародний день інвалідів

Відзначаючи щороку 3 грудня Міжнародний день інвалідів, прогресивне людство засвідчує цим, що громадяни з обмеженими фізичними можливостями потребують особливої уваги. Для них мають бути створені такі умови, які дадуть змогу відчувати себе рівними серед рівних. Адже саме ставлення до інвалідів визначає ступінь цивілізованості суспільства.
Цей день є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до найбільш незахищеної частини суспільства – людей з обмеженими фізичними можливостями.
Працівники  дитячої бібліотеки до цієї дати провели зустріч в бібліотеці «Добротою зігріваючи серця»,  для дітей з інклюзивного центру та учнів Покровської гімназії 5-Б класу. Учням розповіли про значення цього дня, пригадали тих людей, які були важко хворі, але вони досягли великих успіхів і стали всесвітньо відомими людьми, які мають значні досягнення .
На закінчення заходу кожен учасник заходу отримав паперове сердечко,  на якому діти написали своє побажання усім тим хто цього потребує та прикріпив на плакат «Від серця до серця - поділимось частинкою свого серця».

Переглядів: 363 | Додав: pokrdb | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Графік роботи
Покровська районна дитяча бібліотека працює
з понеділка по п'ятницю

понеділок — четвер
з 800 до 1700
п'ятниця
з 800 до 1600

без перерви

Останній робочий день
місяця — читачів
не обслуговуємо,
санітарний день.
Вихідні дні субота, неділя
Форма входу
Пошук
Архів записів