П`ятниця, 19.04.2024, 18:48
Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Посилання
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 19
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Квітень » 4 » Подарунок від Бібліофонтану
11:25
Подарунок від Бібліофонтану

Квітневий подарунок.

Видавництво «Фонтан казок» уже другий рік реалізовує соціальний проект «Бібліофонтан», метою якого є наповнення фондів українських бібліотек актуальною сучасною літературою. Видавництво спільно з партнерами оголосило про створення Книжкового Клубу «Бібліофонтан», до якого увійшло близько 700 бібліотек різних рівнів, від шкільних до обласних. Видавництво «Фонтан казок» і книжкова фабрика «Юнісофт» безкоштовно передають бібліотекам   книжки для молодших підлітків

 Покровська районна дитяча бібліотека    подала заявку на отримання книжки Оксани Лущевської "Вітер з-під сонця" і першого квітня бібліотека отримали гарний подарунок від видавництва "Фонтан книжок" - 5 книг Оксани Лущевської «Вітер з-під сонця».

Чому саме ця книжка? Повість “Вітер з-під сонця” – напрочуд тонка, делікатна, а разом із тим гостра і актуальна розмова саме з сучасними молодшими підлітками саме про їхнє життя, їхнє світобачення, їхні не надумані, не книжні, а реальні проблеми – як психологічні, так і соціальні, – пояснюють на сайті видавництва. – Це зворушлива історія про перше кохання, про біль утрати рідної людини, про становлення юної особистості.

Повість – один із переможців конкурсу «Напишіть про мене книжку!», метою якого було знайти твори, у героях яких сучасні українські молодші підлітки могли б «упізнати себе». Нагадаємо також, що наприкінці 2015-року БараБука назвала авторку повісті Оксану Лущевську «дитячим прозаїком року».

Хочемо подякувати Книжковому клубу «Бібліофонтан»    за дуже гарний подарунок!

 Своїх читачів і всіх бажаючих прочитати книгу запрошуємо до бібліотеки.


 

Переглядів: 532 | Додав: pokrdb | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Графік роботи
Покровська районна дитяча бібліотека працює
з понеділка по п'ятницю

понеділок — четвер
з 800 до 1700
п'ятниця
з 800 до 1600

без перерви

Останній робочий день
місяця — читачів
не обслуговуємо,
санітарний день.
Вихідні дні субота, неділя
Форма входу
Пошук
Архів записів