Четвер, 18.04.2024, 07:32
Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Посилання
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 19
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Квітень » 3 » Всеукраїнський тиждень дитячого читання
12:56
Всеукраїнський тиждень дитячого читання

Всеукраїнський тиждень дитячого читання  щорічно відбувається у дні весняних канікул, напередодні Міжнародного дня дитячої книги.

Тиждень дитячого читання – це свято тих, хто творить книгу і тих, хто любить читати, це свято бібліотекарів і читачів, письменників і видавців. Книга, особливо дитяча, відіграє дуже важливу роль у духовному розвитку, формуванні та становленні особистості маленького читача.

Дотримуючись традицій, Всеукраїнський тиждень дитячого читання щорічно стартує в різних регіонах України. У ці дні в бібліотеках для дітей , шкільних бібліотеках відбуваються різноманітні заходи, спрямовані на популяризацію серед дітей читання, книги і бібліотеки як скарбниці знань.

23 березня в  районній дитячій  бібліотеці відбулося  відкриття тижня дитячого читання «Під українським небокраєм книгу люблять і читають».   Бібліотекар РДБ Бобир С.І.   ознайомила дітей з історією виникнення тижня дитячої книги, з основними етапами створення книги, розповіла про її роль в житті людини.

Протягом тижня в дитячій районній бібліотеці  діти брали  участь у вікторинах «Герої книг на екранах»,  інтернет-подорожі « Весь світ у казці» з  читачами бібліотеки. Бібліотекар  розповіла дітям про те, що казка дає нам ключ до розуміння багатьох таємниць. Її доступність, простота допомогли донести до нас глибоку мудрість народу. Казки вчать нас відрізняти хороше від поганого, поважати добро, правду і боротися зі злом та кривдою. Провели вікторину «З якої казки?».

На протязі тижня в  бібліотеці діяла  книжкова виставка: «Добрий день книжковий тиждень».

Переглядів: 626 | Додав: pokrdb | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Графік роботи
Покровська районна дитяча бібліотека працює
з понеділка по п'ятницю

понеділок — четвер
з 800 до 1700
п'ятниця
з 800 до 1600

без перерви

Останній робочий день
місяця — читачів
не обслуговуємо,
санітарний день.
Вихідні дні субота, неділя
Форма входу
Пошук
Архів записів