Понеділок, 06.05.2024, 18:33
Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Посилання
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 19
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2019 » Листопад » 15 » Засідання клубу
13:08
Засідання клубу

В рамках реалізації проекту «Культурно-дозвілевий простір «Покровська БібліоНяня» в Покровській дитячій бібліотеці започатковано роботу Клубу молодих мам - «Суперматусі». За короткий час клуб заявив про себе, про нього говорять, до бібліотеки звертаються бажаючі взяти участь в роботі клубу.
Проект завершено, підводячи підсумки, хочеться сказати, що мами отримали можливість отримати допомогу професійних психологів, юристів, інших спеціалістів.
Мами проводили з користю дозвілля, спілкувалися.
Одне із засідання клубу «Суперматусі» пройшло спільно з поетичним клубом «Ліра». Де мами познайомилися з поетами нашого краю, з їхніми творчими здобутками, а потім всі поети радо дарували свої вірші.
Для мам було проведено свято «Теплі історії до кави». Яке було присвячено осені, поезії та каві. Свято провела організатор масових заходів Марина Кирилова. Крім того Марина провела урок з малювання кавою. Під час якого присутні розвивали навики малювання, розкривалися емоційно, реалізовували свої фантазії на папері, висловлювали за допомогою малюнка свої почуття. Члени клубу зробили колективну картину намальовану кавою та подарували бібліотеці на згадку.
На одному з чергових засідань клубу в гості до «Суперматусь» завітала викладач ВТЦДЮ Зоя Романець з своїми виробами – вишивками, виробами з бісеру та ляльками-мотанками. Лялька-мотанка – це стародавній оберіг, що втілює добро та лагідність. Їх виготовляли мами, як оберіг для дітей або ж як подарунок на свята. Здавна вона є символом родинного затишку, гармонії та захисту сім’ї від темних сил. Під час майстер-класу мами навчалися робити ляльки - мотанки для своїх дітей, розповідали про свої захоплення, спілкувалися, складали плани на майбутнє роботи клубу.
Не зважаючи, що основний етап проекту закінчився, в подальших планах роботи Клубу багато цікавих заходів, зустрічей, подій.

Переглядів: 303 | Додав: pokrdb | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Графік роботи
Покровська районна дитяча бібліотека працює
з понеділка по п'ятницю

понеділок — четвер
з 800 до 1700
п'ятниця
з 800 до 1600

без перерви

Останній робочий день
місяця — читачів
не обслуговуємо,
санітарний день.
Вихідні дні субота, неділя
Форма входу
Пошук
Архів записів