Субота, 27.04.2024, 04:30
Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Посилання
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 19
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Жовтень » 12

Щороку 14 жовтня — на Святу Покрову  в Україні відзначається День українського козацтва. Це дуже важливе свято для нашого народу, адже козацтво відіграло вирішальну роль у становленні нашої держави. Його історичне значення важко переоцінити. А починаючи з 2015 року цей день особливо святковий, адже на державному рівні вирішено відзначати День захисника Вітчизни. А ще цього дня ми святкуємо день селища.

 З нагоди цих свят дитяча бібліотека провела ряд заходів.

Напередодні свята працівники бібліотеки завітали до 4-х класів Покровської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 з якими провели конкурс «Гей, ви, преславні козаченьки». Було дві команди - 4-А класу та 4-Б. Кожна команда показала свої знання  з історії та побуту козаків, з української мови , які вони спритні та розумні.   Проявили себе хлопці обох команд, тому перемогла у конкурсі козацька дружба і взаємопідтримка. Обидві команди   були нагороджені грамотами та цукерками.

А у ... Читати далі »

Переглядів: 516 | Додав: pokrdb | Дата: 12.10.2016 | Коментарі (0)

Популяризація дитячої книги та читання — одна з умов розвитку духовності підростаючого покоління.

 З метою популяризації дитячої книги та дитячого читання  в бібліотеці використовуються найрізноманітніші форми роботи: книжкові виставки, тематичні полиці, огляди літератури, голосні читання, презентації нових книг, бібліотечні уроки тощо.

Працівниками бібліотеки  було проведено бесіди для учнів 2 класу Покровської гімназії «Читання – ключ до знань», для учнів 3-Б класу - «Звідки до нас приходить книга».   Дітям розповіли про історію виникнення книги, познайомили з новинками літератури, провела літературну вікторину.

Для учнів 3-А класу Покровської гімназії було проведено бібліотечний урок «Зустріч з книгами всезнайками» та «Сучасна дитяча проза» для учнів 4 класу цієї ж школи. Дітей познайомили з довідковою літературою, що є у бібліотеці. Провели практичне заняття з словниками, ... Читати далі »

Переглядів: 570 | Додав: pokrdb | Дата: 12.10.2016 | Коментарі (0)

Графік роботи
Покровська районна дитяча бібліотека працює
з понеділка по п'ятницю

понеділок — четвер
з 800 до 1700
п'ятниця
з 800 до 1600

без перерви

Останній робочий день
місяця — читачів
не обслуговуємо,
санітарний день.
Вихідні дні субота, неділя
Форма входу
Пошук
Архів записів