П`ятниця, 26.04.2024, 15:52
Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Посилання
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 19
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Жовтень » 12 » Покровські козачата
15:12
Покровські козачата

Щороку 14 жовтня — на Святу Покрову  в Україні відзначається День українського козацтва. Це дуже важливе свято для нашого народу, адже козацтво відіграло вирішальну роль у становленні нашої держави. Його історичне значення важко переоцінити. А починаючи з 2015 року цей день особливо святковий, адже на державному рівні вирішено відзначати День захисника Вітчизни. А ще цього дня ми святкуємо день селища.

 З нагоди цих свят дитяча бібліотека провела ряд заходів.

Напередодні свята працівники бібліотеки завітали до 4-х класів Покровської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 з якими провели конкурс «Гей, ви, преславні козаченьки». Було дві команди - 4-А класу та 4-Б. Кожна команда показала свої знання  з історії та побуту козаків, з української мови , які вони спритні та розумні.   Проявили себе хлопці обох команд, тому перемогла у конкурсі козацька дружба і взаємопідтримка. Обидві команди   були нагороджені грамотами та цукерками.

А у бібліотеці для учнів 3 класу Покровської гімназії  провели краєзнавчий урок "Мій рідний край, до тебе серцем лину". Дітей познайомили з історією та сьогоденням  покровщини. Провели конкурс, де хлопці показували , які вони гарні козаки та захисники нашої вітчизни. Діти познайомилися з книгами, які були представлені на книжковій виставці "Слава козацька не вмре, не загине".


Переглядів: 515 | Додав: pokrdb | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Графік роботи
Покровська районна дитяча бібліотека працює
з понеділка по п'ятницю

понеділок — четвер
з 800 до 1700
п'ятниця
з 800 до 1600

без перерви

Останній робочий день
місяця — читачів
не обслуговуємо,
санітарний день.
Вихідні дні субота, неділя
Форма входу
Пошук
Архів записів