Четвер, 28.03.2024, 13:32
Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Посилання
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 19
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2019 » Вересень » 27

Соціальна нестабільність, що склалася у сучасному суспільстві, зумовлює зростання різних відхилень в особистісному розвитку та поведінці підлітків. Це підвищена тривожність, духовна спустошеність, байдужість, цинізм, жорстокість, агресивна поведінка. Особливу увагу привертає проблема насильства в дитячому середовищі, що отримала назву шкільне цькування, а у міжнародній термінології – булінг.
Цій проблемі і було присвячено  психологічний тренінг 
« Ми такі різні», який пройшов 26 вересня в рамках проекту «Громада для людини: підвищення компетентності громад для розвитку соціальних послуг» що здійснюється Партнерством «Кожній дитині» за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» для працівників культури.
Метою якого  було ознайомлення присутніх  з поняттям, формами та структурою булінгу. А також виробити систему дій з метою профілактики та запобігання жорстокого поводження з дітьми; усвідомлення від ... Читати далі »

Переглядів: 239 | Додав: pokrdb | Дата: 27.09.2019 | Коментарі (0)

25 вересня в Покровській дитячій бібліотеці відбулося відкриття  культурно-дозвілевого  простору «Покровська БібліоНяня», яка була створена  за підтримки проекту: «Громада для людини: підвищення компетентності громад для розвитку соціальних послуг», що здійснюється Партнерством “Кожній дитині” за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» за фінансування Європейського Союзу та його держав-членів Данії, Естонії, Німеччини, Польщі та Швеції.   
В цей день бібліотека була прикрашена святково, лунала музика. Було багато гостей: керівники ОТГ, депутати, діти, батьки, колеги. 
Секретар  ради  виконавчого комітету, Єрмак Тетяна Миколаївна, сказала теплі слова привітання і пригостила дітей солодощами. 
Право перерізати стрічку надали Швидь Інні Володимирівні,заступнику селищного голови  та Багдасарян Артему, який в цей день святкував своє день народження. 
Директор КЗК & ... Читати далі »

Переглядів: 279 | Додав: pokrdb | Дата: 27.09.2019 | Коментарі (0)

Графік роботи
Покровська районна дитяча бібліотека працює
з понеділка по п'ятницю

понеділок — четвер
з 800 до 1700
п'ятниця
з 800 до 1600

без перерви

Останній робочий день
місяця — читачів
не обслуговуємо,
санітарний день.
Вихідні дні субота, неділя
Форма входу
Пошук
Архів записів