П`ятниця, 03.05.2024, 04:05
Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Посилання
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 19
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2021 » Грудень » 4 » Акції   «16 днів проти насильства»
16:18
Акції   «16 днів проти насильства»

В рамках проведення  щорічної  акції   «16 днів проти насильства» Покровська дитяча бібліотека провела ряд заходів для учнів молодших класів Покровської гімназії. З інформ хвилинки «Стоп насильству!», до Міжнародного дня  боротьби з насильством, діти дізналися, які дії називають насильством,  його види та прояви, навчилися за допомогою прикладів розуміти причини та наслідки насильства. Адже насильством є не тільки бійки, а й звичайні штовхани, прізвиська, глузування, все, що порушує права іншого, принижує його гідність.
 Отримали інформацію,  що потрібно робити у випадку насильства, до кого та куди звертатися по допомогу  та як не стати жертвою насильства.
Про булінг,  як потрібно  себе поводити, хто такі «булери»,  що загрожує свідкам цих дій учні дізналися з години спілкуванн «Протидія боулінгу». Обговорювали різні прояви булінгу та шляхи вирішення  проблем.
Школярі переглянули відеоролики «Як боротися з булінгом», «Що таке булінг»,  переглянули мульт - урок «Дітям про насильство».
Крім того юні відвідувачі бібліотеки взяли участь у тематичній вікторині «Як ти вчиниш…».
 До Міжнародного дня людей з обмеженими фізичними можливостями було проведено  годину милосердя «Добро і милосердя єднають серця».
Дітям розповіли про знаменитих людей, які мали вади здоров’я, що доброта і милосердя - це милість людського серця, розуміння, м’якість, співчуття, ніжність, властиві людям, які здатні прийти на допомогу.
Головним акцентом заходу було те, що ми не повинні забувати про тих людей, які потребують допомоги.
Переглянули відео фільми  «Про хлопчика Діму з особливими потребами», «Про Ніка Вуйчича».
Хотілося щоб у дітей  було відчуття необхідності проявляти турботу й гуманне ставлення до людей, які найбільш незахищені в нашому суспільстві. 
Діти мали можливість познайомитись з книжковою виставкою «16 днів проти насилля», на якій була представлена література до теми з фонду бібліотеки.

 

Переглядів: 150 | Додав: pokrdb | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Графік роботи
Покровська районна дитяча бібліотека працює
з понеділка по п'ятницю

понеділок — четвер
з 800 до 1700
п'ятниця
з 800 до 1600

без перерви

Останній робочий день
місяця — читачів
не обслуговуємо,
санітарний день.
Вихідні дні субота, неділя
Форма входу
Пошук
Архів записів