П`ятниця, 29.03.2024, 12:17
Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Посилання
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 19
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Червень » 22 » Бібліотека зустрічає пришкільні табори
15:15
Бібліотека зустрічає пришкільні табори

Літо – найулюбленіша пора всіх дітей. А ще літо – це пора канікул, це початок  роботи  літніх пришкільних оздоровчих таборів, де діти набираються сил, весело проводять час, ходять на екскурсії.

 Під час сезону пришкільних таборів у дитячій бібліотеці майже кожного дня проходили розважальні заходи для дітей. Це період, коли їх не тільки обслуговують книгою, а й організовують для них цікаве і змістовне дозвілля.

Весело, пізнавально, цікаво, активно і позитивно провели своє дозвілля  учні з пришкільних таборів  покровських шкіл у  дитячій бібліотеці.  Бібліотекарі знайомили дітей з правилами користування бібліотекою, книжковими виставками, книгами, які допомагають краще зрозуміти світ, приносити як найбільше користі. Проводилися бібліотечні уроки, з яких діти дізнавалися про те як треба берегти книги, як виготовляється книга.

Діти гуртка «Книга і лялька» провели для дітей 2-х класів годину гумору.
У молодших школярів викликала неабиякий інтерес  гра з ляльками. Діти  самі показували для своїх однокласників лялькові вистави - «Ріпка», «Колобок», «Курочка ряба» та інші. Для школярів подібний досвід – це можливість змістовного та цікавого спілкування, шанс показати і розкрити свої здібності, таким чином пробуджується  інтерес до книжок.

Діти із задоволенням розглядали найцікавіші періодичні видання. Також працівники дитячої бібліотеки підготували цікаві конкурси, ігри, змагання, всі охочі змогли скористуватися безкоштовним Інтернетом, діти переглядали мультфільми, знайомилися з цікавими, пізнавальними сайтами.

 Працівники бібліотеки організували книжкову виставку на тему: «Країна читалія запрошує…»

Переглядів: 562 | Додав: pokrdb | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Графік роботи
Покровська районна дитяча бібліотека працює
з понеділка по п'ятницю

понеділок — четвер
з 800 до 1700
п'ятниця
з 800 до 1600

без перерви

Останній робочий день
місяця — читачів
не обслуговуємо,
санітарний день.
Вихідні дні субота, неділя
Форма входу
Пошук
Архів записів