Четвер, 28.03.2024, 19:24
Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Посилання
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 19
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Червень » 24 » День Дитинства
11:46
День Дитинства

1 червня Покровська районна дитяча бібліотека для своїх читачів організувала до Дня захисту дітей веселе свято. Спочатку дітям розповіли про історію цього свята, та про декларацію прав дитини. Потім діти відгадували загадки, давали відповіді на казкові вікторини, які загадували бібліотекарі дитячої бібліотеки Чемерис Л.І. та Бобир С.І. Діти також показали свої артистичні здібності: читали свої улюблені вірші, співали пісні. Ніхто в цей день не залишився без уваги, всі діти отримали призи. 

На заході функціонувала книжково-ілюстративна виставка «Здрастуй літо! Теплим сонечком зігріте», біля якої Чеменрис Л.І провела огляд літератури.

2 червня 2014 року Покровська районна дитяча бібліотека провела бібліо-свято «Веселкове дитинство», присвячене Міжнародному дню захисту дітей в центральному парку селеща. 

Працівники бібліотеки організували для учнів Покровських шкіл: гру-мандрівку «У країну загадок», гру-подорож «Мандруючи країною казок», конкурс загадок «Впізнай з якої казки», вікторину «Чи уважний ти читач».

На свято завітали Королева Книга та Казка. Щоб повернутися Казці в свою чарівну країну треба було відповісти дітям на запитання казкової вікторини. Діти показали свої знання і допомогли казці потрапити додому.

Потім Королева Книга попрохала і їй допомогти повернутися в казкове царство. Діти весело, дружно відповіли на запитання , які їм задавала Королева Книга.

Переглядів: 544 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Графік роботи
Покровська районна дитяча бібліотека працює
з понеділка по п'ятницю

понеділок — четвер
з 800 до 1700
п'ятниця
з 800 до 1600

без перерви

Останній робочий день
місяця — читачів
не обслуговуємо,
санітарний день.
Вихідні дні субота, неділя
Форма входу
Пошук
Архів записів