Середа, 24.04.2024, 08:31
Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Посилання
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 19
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2021 » Квітень » 16 » День довкілля
14:19
День довкілля

 Земля, вода, повітря, флора і   фауна – все це довкілля, на стан   якого впливає маса чинників – від   кинутого на землю недопалка,   папірця до величезних   сміттєзвалищ і височезних труб   промислових комплексів, що   отруюють димом повітря   мегаполісів; від убитого заради   бивнів слона десь у Центральній   Африці до вирубаних декількох гектарів лісу у Закарпатті.  Головну загрозу довкіллю становить Людина – її байдужість, безкультур’я і безмежна жадібність.
День навколишнього середовища відзначається в Україні щорічно у третю суботу квітня з 1998 року. 
В 2021 році Український День довкілля  припадає на 17 квітня.
Завжди у цей день українці долучалися до акцій, направлених на збереження та примноження природного фонду рідної країни. Цього дня громадські організації проводять заходи, спрямовані на поліпшення стану навколишнього середовища, очищення водних джерел, озеленення, збереження заповідних об’єктів, поширення екологічних знань.
В переддень відзначення Дня Довкілля працівники філії «Покровська дитяча бібліотека» КЗК «Покровська бібліотека» вийшли на весняну толоку. 
Спільними зусиллями було прибрано прибудинкову територію, зібрано сміття,  приведено до естетичного вигляду пішохідні доріжки, впорядковано  клумби, посаджено  квіти.
З метою поширення екологічних знань, підвищення рівня суспільної свідомості дітей з питань збереження безпеки навколишнього середовища  бібліотекарі  підготували книжкову викладку літератури « В долонях Всесвіту – наша Земля».

Переглядів: 153 | Додав: pokrdb | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Графік роботи
Покровська районна дитяча бібліотека працює
з понеділка по п'ятницю

понеділок — четвер
з 800 до 1700
п'ятниця
з 800 до 1600

без перерви

Останній робочий день
місяця — читачів
не обслуговуємо,
санітарний день.
Вихідні дні субота, неділя
Форма входу
Пошук
Архів записів