Четвер, 02.05.2024, 18:49
Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Посилання
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 19
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2021 » Вересень » 24 » День партизанської слави
09:52
День партизанської слави

У молодшому шкільному віці у дитини формується здатність пізнавати себе як члена сім’ї, родини, дитячого об’єднання, як учня, виховується любов до рідного дому, школи, своєї країни, її природи, до рідного слова, побуту.
Працівники дитячої бібліотеки вважають важливими виховні заходи  національно-патріотичного спрямування,  популяризація літератури з даної тематики, які покликані забезпечити формування у дітей  стійкості, мужності, готовності до подвигу,  самопідготовки і самовиховання, вихованню почуття патріотизму, любові до України.
 22 вересня, щорічно, відзначається на державному рівні День партизанської слави. До цієї дати працівники бібліотеки підготували та провели для учнів 4-х класів Покровської гімназії патріотичну годину «Народе мій, вклонись героям – партизанам», переглянули документальне відео про партизанський рух на території України у часи другої світової війни.
Познайомили дітей з викладкою літератури, на якій були представлені книги, що розповідають про героїчні подвиги наших земляків, які брали участь в партизанському русі на території України та на Покровщині.
Хочеться щоб діти вивчали, пам’ятали історію своєї держави, героїчні подвиги співвітчизників, які загинули в боротьбі з нацизмом. 


 

Переглядів: 129 | Додав: pokrdb | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Графік роботи
Покровська районна дитяча бібліотека працює
з понеділка по п'ятницю

понеділок — четвер
з 800 до 1700
п'ятниця
з 800 до 1600

без перерви

Останній робочий день
місяця — читачів
не обслуговуємо,
санітарний день.
Вихідні дні субота, неділя
Форма входу
Пошук
Архів записів