Четвер, 02.05.2024, 22:15
Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Посилання
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 19
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2021 » Вересень » 30 » День усиновлення
09:11
День усиновлення

Вже 12-й рік поспіль  30 вересня Україна відзначає свято людяності і доброти - День усиновлення, коли кожен розуміє, як непросто прийняти рішення усиновити дитину або взяти її у свою сім’ю.  Напередодні цього дня приймали привітання, всі, хто причетний до цього свята – усиновлювачі, прийомні батьки, батьки- вихователі, працівники служби у справах дітей. Ті, хто проявляє милосердя, не байдужий до дитячої долі.
У нашій громаді функціонує дитячий будинок сімейного типу в якому виховується 9 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, 3 прийомні родини в яких проживає 3 дітей та 2 осіб, які навчаються у вищих навчальних закладах та 36 дітей з цієї категорії під опікою та піклуванням.  Саме такі родини сьогодні  були присутні на заході в Покровській дитячій бібліотеці з нагоди Дня усиновлення.
За ініціативи селищного голови Спажевої С. А. та від себе особисто вітала присутніх, тих, хто здійснив  цей відповідальний крок і взяв  дитину у свою родину, заступник селищного голови Швидь Інна Володимирівна. Вона висловила щиру вдячність за небайдужість та любов до дітей, побажала  всім присутнім  розуміння, доброти, терпіння та здоров’я. До привітань та побажань приєдналися начальник служби у справах дітей виконавчого комітету Покровської селищної ради Андреева Ірина Олексіївна, прийомний батько – вихователь дитячого будинку сімейного типу Маломихайлівської громади   Стрельцов Андрій Володимирович та лунали музичні  вітання від учнів  КЗК «Покровської школи мистецтв». Захід закінчився та присутні ще довго спілкувалися, ділилися своїм досвідом, подоланням незгод, своїми перемогами.

Переглядів: 128 | Додав: pokrdb | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Графік роботи
Покровська районна дитяча бібліотека працює
з понеділка по п'ятницю

понеділок — четвер
з 800 до 1700
п'ятниця
з 800 до 1600

без перерви

Останній робочий день
місяця — читачів
не обслуговуємо,
санітарний день.
Вихідні дні субота, неділя
Форма входу
Пошук
Архів записів