Четвер, 28.03.2024, 12:40
Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Посилання
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 19
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Травень » 20 » До Дня Конституції України
13:20
До Дня Конституції України

День Конституції України – державне свято України. Святкується щорічно 28 червня на честь прийняття Конституції України в 1996 році.

Діти — майбутнє кожної держави. На планеті живе близько 2 млрд. дітей. Як  найвразливіша частина суспільства вони потребують особливого захисту й піклування. Декларація прав дитини дуже важливий документ, в якому визначені права дитини. В Конвенції про права дитини записано, що всі права рівні для кожної дитини, незалежно від її раси, кольору шкіри, статі, мови, релігії, соціального походження. Держава не може порушувати жодне з прав.

 З нагоди 20-ї річниці Конституції України та інформаційно-просвітницьких і патріотично-виховних заходів дитяча бібліотека  провела пізнавальну гру: «Чи знаєш ти Конституцію?». Бібліотекарі познайомили дітей  з правами дітей у всьому світі і у нашій країні.  Провели бліц-турнір «Ти і закон», перевіривши, як діти знають свої права, і які у них обов’язки.  Користувачі бібліотеки познайомилися з документи, які захищають і гарантують права та інтереси українських дітей, які були розміщені на тематичній поличці «Ти на життя і щастя маєш право».

 

Переглядів: 534 | Додав: pokrdb | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Графік роботи
Покровська районна дитяча бібліотека працює
з понеділка по п'ятницю

понеділок — четвер
з 800 до 1700
п'ятниця
з 800 до 1600

без перерви

Останній робочий день
місяця — читачів
не обслуговуємо,
санітарний день.
Вихідні дні субота, неділя
Форма входу
Пошук
Архів записів