Четвер, 28.03.2024, 20:13
Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Посилання
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 19
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Березень » 16 » Кращий читач покровщини
10:33
Кращий читач покровщини

Вже стало доброю традицією кожного року проводити конкурс "Кращий читач року", і цей рік був не винятковим. Так, 12 березня в районній дитячій бібліотеці  було гамірно та весело. Учні Покровських шкіл з’їхалися на 2-й районний етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Найкращий читач України-2015».

Метою конкурсу є підвищення культурної компетентності української молоді, якості й ефективності процесу читання: критичного аналізу, переосмислення і творчої інтерпретації прочитаного, заохочення дітей до систематичного читання, вироблення навичок самостійної роботи з книгою.

Конкурс «Найкращий читач України-2015» проводився серед читачів-учнів 6-7 класів загальноосвітніх навчальних закладів Покровщини. За звання «Найкращий читач» змагалися 10 учасників. Учні продемонстрували читацьку активність, загальний рівень ерудиції, артистизм та творчий підхід до презентації улюбленої книги. Кожен учасник емоційно ділився враженнями про улюблену книгу та літературного героя, демонстрували власні творчі доробки - показували презентації, малюнки, читали  власні вірші.

Цікавою вікториною для учнів було «Дерево знань». На кленових листочках були надруковані запитання вікторини, на які конкурсантам потрібно було дати відповідь, а потім прикріпити листочок до дерева, щоб воно було гарним і привабливим.

У перервах, між конкурсами були музичні паузи, що підготували юні вихованці та вчителі Покровської музичної школи

А поки журі підраховували бали змагання - з групами підтримки, друзями,  біблотекарями був розіграний приз глядацьких симпатій учасників конкурсу.

Його виграла учениця 6 класу Просянської СШ – Макаренко Владислава.

За підсумками конкурсу перші місця  посіли: учениця 6 класу Покровської ЗОШ І-ІІ ст. №2 -  Пиркова  Іванна та учениця 7 класу Покровського ліцею – Назаренко Таміла. Вони вразили журі конкурсу не тільки яскравими презентаціями, але й загальною ерудованістю та цікавими літературними смаками.

2 квітня переможці  продовжать боротьбу у 3-у обласному етапі конкурсу, який відбудеться в Дніпропетровській обласній бібліотеці для дітей.

Свято пройшло в теплій дружній атмосфері.

Колектив Покровської районної дитячої біблотеки дуже вдячний спонсорам заходу, які надали солодощі для дітей призи для конкурсантів. 

Назаренко Таміла

Макаренко Влада

Дорофей Роман

Максимова Катя

Переглядів: 1015 | Додав: pokrdb | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Графік роботи
Покровська районна дитяча бібліотека працює
з понеділка по п'ятницю

понеділок — четвер
з 800 до 1700
п'ятниця
з 800 до 1600

без перерви

Останній робочий день
місяця — читачів
не обслуговуємо,
санітарний день.
Вихідні дні субота, неділя
Форма входу
Пошук
Архів записів