Четвер, 02.05.2024, 17:35
Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Посилання
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 19
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2021 » Жовтень » 21 » Літературний марафон «Об’єднані любов’ю до слова»
14:44
Літературний марафон «Об’єднані любов’ю до слова»

З липня по жовтень 2021 року, серед жителів територіальних громад Дніпропетровської області, проходив літературний марафон «Об’єднані любов’ю до слова», ініційований КЗК «Дніпропетровська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Первоучителів слов’янських Кирила і Мефодія» за підтримки Дніпропетровської обласної державної адміністрації в рамках державних культурних та просвітницьких проєктів, спрямованих на промоцію читання, а також відповідно до Стратегії популяризації української мови.
На протязі 3-х місяців було проведено низку творчих зустрічей та презентацій творів дніпропетровських письменників, членів Національної спілки письменників України з читачами. 
20 жовтня  2021 року  відбулася  зустріч в з відомими авторами Придніпров'я: дитячою письменницею  і поетесою Еліною Заржицькою  та літературознавцем і прозаїком Ольгою Рєпіною.
Працівники дитячої бібліотеки  приєдналися до зустрічі  в онлайн форматі на платформі ZOOM, познайомилися з талановитими письменницями Дніпропетровщини, які пишуть чудові твори для дітей та підлітків, з їх творчими планами й ідеями. 

Переглядів: 120 | Додав: pokrdb | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Графік роботи
Покровська районна дитяча бібліотека працює
з понеділка по п'ятницю

понеділок — четвер
з 800 до 1700
п'ятниця
з 800 до 1600

без перерви

Останній робочий день
місяця — читачів
не обслуговуємо,
санітарний день.
Вихідні дні субота, неділя
Форма входу
Пошук
Архів записів