Неділя, 28.04.2024, 20:38
Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Посилання
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 19
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2021 » Червень » 10 » Міжнародний день друзів.
15:52
Міжнародний день друзів.

На початку літа відзначається чудове свято -   Міжнародний день друзів.
Воно хоч і не є офіційним проте хто по-справжньому уміє дружити, святкують цей день зі своїми друзями. 
Цього дня працівники Покровської дитячої бібліотеки вітали своїх маленьких відвідувачів з цим святом.  Дружба завжди була великою цінністю у житті людини, адже відшукати по-справжньому вірного друга вважається удачею. Дружба – чи не найважливіший у світі зв’язок  людей. Вона допомагає нам впоратися з проблемами, робить нас кращими, сильнішими, витривалішими. 
Для дітей провели веселу вікторину «Подорож країною дружби», провели конкурс, вгадай мультик, в якому є дружба, по картинці.
Які вони – справжні друзі? Чи завжди можна зберегти дружбу, пронісши її крізь численні перешкоди? Пропонуємо вам добірку книг, які допоможуть відповісти на ці та інші питання.
Серія про Гаррі Поттера. Джоан Ролінґ 
Цим книжкам не звикати відкривати добірки і топ-списки. Окрім магії, пригод і боротьби добра зі злом, «Гаррі Поттер» залишається історією про справжню дружбу. Про те, що справжня дружба це вміння слухати, довіряти і шукати компроміси. І нарешті, друзі – це ті, які готові ризикнути життям, кинути все, що мають, щоб допомогти зробити велику справу.
 «Маленький принц» Антуан де Сент Екзюпері 
«Маленький принц» — це вічна історія, як то кажуть «на усі часи та покоління». Ця казка про мудрість і справжню мужність дитячої душі, про дружбу, любов і красу, що здатні розтопити стіну байдужості та лід самотності про такі, зовсім непрості поняття, як любов та відповідальність, життя та смерть, дружба та вірність. 
«Манюня» Наріне Абгарян    
Неймовірно смішна і світла розповідь про дитинство, про дружбу двох подружок Наріне і Манюню, про грізну Ба, доброго тата і купу іншиx родичів. 
«Тереодори з Васюківки» Всеволода Нестайка
 «Тореодори з Васюківки» — пригодницька повість, яка підкорила серце не одного юного читача. Сама історія розгортається навколо двох хлопчиків — Яви і Павлуші, які на літніх канікулах відправляються до села. Там вони і починають викидати свої вибрики та створювати неприємності дідусям з бабусями. Та, попри це, вони показують себе, як і кмітливі хлопці, які добре розуміють, у чому сенс дружби, і що таке справжня самопожертва. 
Эбби Ханлон. Дорі та реальна справжня подруга.
Дорі йде до школи. Старші брат і сестра, Люк і Вайолет, попереджають, що вигадану подружку Мері їй слід залишити вдома, а ще краще залишити вдома геть усю свою уяву! Дорі рішучо налаштована поводитися як "нормальна доросла дівчинка, що ніколи не встрягає в халепи", але в перший же день знайомиться з новою подружкою, дівчинкою з такою самою нестримною уявою та стилем. От як тільки переконати брата з сестрою, що вона все це не вигадує?

Переглядів: 129 | Додав: pokrdb | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Графік роботи
Покровська районна дитяча бібліотека працює
з понеділка по п'ятницю

понеділок — четвер
з 800 до 1700
п'ятниця
з 800 до 1600

без перерви

Останній робочий день
місяця — читачів
не обслуговуємо,
санітарний день.
Вихідні дні субота, неділя
Форма входу
Пошук
Архів записів