Субота, 04.05.2024, 14:47
Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Посилання
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 19
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2022 » Січень » 28 » Пам'ятай про Крути
16:01
Пам'ятай про Крути

У багатовіковому літописі України безліч сторінок, пронизаних героїкою боротьби народу за власну незалежність. Одна з таких дат - 29 січня. Цього дня Україна відзначає та вшановує пам’ять героїв Крут, які більше ста років тому боролися та загинули за вільну Україну. 
На вшанування пам’яті героїв, подвиг яких став вічним символом незламності всіх захисників України, працівники дитячої бібліотеки провели  урок - пам’яті  «Бій за майбутнє України» та інформаційну хвилину «Пам'ятай про Крути», учасниками яких стали учні Покровської гімназії. 
Під час заходів йшлося про подвиг студентів під Крутами, який відбувся у 1918 році. Про юнаків, славних синів, що в розквіті своїх духовних і фізичних сил віддали молодість і найдорожче, що є в кожного з нас – життя. 
Присутні мали змогу переглянути книжкову виставку «Навіки молоді – герої Крут».  Мета якої розкрити причини трагедії під Крутами, виховувати інтерес і повагу до історичного минулого своєї країни, до борців за незалежність України.
Всі проведені заходи до Дня пам’яті Героїв Крут об’єднала думка про те, що цей день назавжди залишиться в пам’яті світлим днем подвигу та прикладу для нинішніх і майбутніх поколінь, надії і любові до своєї Вітчизни.

Переглядів: 163 | Додав: pokrdb | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Графік роботи
Покровська районна дитяча бібліотека працює
з понеділка по п'ятницю

понеділок — четвер
з 800 до 1700
п'ятниця
з 800 до 1600

без перерви

Останній робочий день
місяця — читачів
не обслуговуємо,
санітарний день.
Вихідні дні субота, неділя
Форма входу
Пошук
Архів записів