П`ятниця, 26.04.2024, 13:48
Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Посилання
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 19
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2021 » Січень » 25 » Перші журнали цього року
15:33
Перші журнали цього року

Про все цікаве на планеті читай в журналі і в газеті

     Світ української дитячої преси зростає попри всі економічні, духовні, видавничі негаразди. 
У 2021 році Покровською дитячою бібліотекою було передплачено  17 назв дитячих журналів та газет для різних вікових категорій. Широкий репертуар дитячої преси задовольнить найвибагливіші читацьких інтереси читачів. Для розвитку читачів наша бібліотека передплачує  журнали  розважального, навчального характеру, науково-популярні.
     Щомiсячний яскраво ілюстрований дитячий журнал « Малятко» друкує казки, вiршi, загадки, комiкси, пiзнавальнi оповiдки, саморобнi iграшки, пiсеньки. Вмiщує сторiнку для батькiв
Подорожі, пригоди, народознавство, логічні завдання, конкурси з призами у кожному номері. Розваги, вірші, казки, комікси, ігри та багато корисної інформації пропонує тобі журнал «Пізнайко».
Яскравий барвистий пізнавальний журнал для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку «В гостях у казки». На його сторінках є все, що потрібно для гармонійного розвитку дитини: цікава повчальна казка з красивими ілюстраціями, розвиваючі вправи і завдання, настільна гра, кулінарний рецепт для приготування разом з мамою і уроки домашній майстерні. 
«Жасмин» - журнал для сучасних дівчат. В  ньому можна знайти цікаві ідеї для любителів орігамі та квілінгу, шиття або вишивки, для виробів з бісеру, а також нескладні кулінарні рецепти, головоломки, а ще кросворд і захопливі конкурси. Поробки з докладним поясненням, схемами і роз’ясненнями.
«Колосок» - науково-популярний природничий журнал для дітей та юнацтва. Основна тематика видання – природознавство, як інтегрований комплекс дисциплін. Матеріали журналу присвячені різноманітним явищам живої природи, нових відкриттів в науці і техніці, науковим загадкам і цікавим дослідженням у відповідних галузях знань.
«Однокласник» - це єдиний українськомовний журнал для підлітків у державі. Мета якого – розкривати найактуальніші теми для молодих читачів, подавати якісні художні матеріали, допомагати підліткам, інформувати та розважати їх.
«Задавака» - кольоровий тижневик для дітей 8- 14 років. За допомогою цього журналу  ви знайдете собі друзів, пізнаєте багато цікавого і корисного, отримаєте поради і допомогу у підготовці домашнього завдання.
Про ці та інші періодичні видання   ви зможете детальніше ознайомитись у читальній залі бібліотеки.

Переглядів: 152 | Додав: pokrdb | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Графік роботи
Покровська районна дитяча бібліотека працює
з понеділка по п'ятницю

понеділок — четвер
з 800 до 1700
п'ятниця
з 800 до 1600

без перерви

Останній робочий день
місяця — читачів
не обслуговуємо,
санітарний день.
Вихідні дні субота, неділя
Форма входу
Пошук
Архів записів