Неділя, 28.04.2024, 05:20
Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Посилання
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 19
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2021 » Червень » 11 » Прочитай! Це корисно і цікаво!
14:23
Прочитай! Це корисно і цікаво!

Продовжуємо знайомити  з новинками книг, які одержала Покровська дитяча бібліотека від #Українського_інституту_книги. Сьогодні ми хочемо  порекомендувати батькам та дітям розумні, корисні та цікаві книги, які розкажуть дітям про те, про що не розкажуть дорослі.
Дітріх Ґренемаєр. Велика книга про здоров’я для усієї родини.
У книзі відомого німецького професора Дітріха Ґренемаєра у формі бесіди подано цікаву інформацію про будову і функціонування людського тіла, про зміни, що відбуваються в нашому організмі протягом життя, доступно описано складні психофізіологічні процеси. Автор вибрав доречний мовний стиль, правильний тон бесіди — коректний, відкритий, із м’яким гумором. На запитання малюків відповідає лікар. Його пояснення є наочним прикладом для батьків, як треба говорити з дітьми про складні питання фізіології людини, виховувати дбайливе ставлення до власного здоров’я, культуру тіла та почуттів.
Богусь Янішевський. Мозок. Те, про що тобі не розкажуть дорослі.
Мозок дуже складний, тому й розповісти про нього  складно. До того ж, щоб зрозуміти, як працює мозок, мусимо скористатися... мозком. Тобто мозок повинен зрозуміти сам себе. Мозок - це твій персональний суперкомп’ютер, найдосконаліша модель, яка не припиняє розвиватися. Погодься, що тобі знадобиться інструкція з використання цієї дивомашини, аби не мозок керував тобою, а тим ним. Отже, цю книгу ти сміливо можеш вважати найцікавішим та найдотепнішим довідником з мозковедення. Читай уважно та поступово, аби твій мозок був готовий увібрати в себе силу силенну важливої інформації.
Дженніфер Гарді. Воно заразне. 
Добряче придивись. Що ти бачиш? Власну шкіру? Дверну ручку? Склянку води? Свіже повітря? Ти бачиш домівки — житло мільйонів крихітних, манюніх істоток. Мікробів. Чого вони хочуть? Подібно до тебе, мікроби прагнуть жити мирно й займатися своїми справами. І то було б непогано, якби… їхні справи не ставали причиною твоїх НЕДУГІВ! Власне, отакі хвороботворні мікроби називаються патогенами… І знайти їх можна геть усюди. Що робити? Не панікувати! Книга «Воно заразне» стане твоїм провідником у химерному мікроскопічному світі патогенів — ти дізнаєшся, як вони живуть, зростають, змінюють людство і що ми робимо для того, аби зупинити їхнє поширення. То чому зволікаєш? Зроби крок до світу патогенів. Тільки не забудь спершу вимити руки!
Моніка Пейткс. Бруно дорослішає. Що треба знати про дозрівання.
Бруно десять років, і він саме входить у найбільш незвичайний період свого життя - дозрівання. Разом з героєм та його друзями ми дізнаємося, які зміни відбуваються в тілі хлопчиків. Зріст? Волосся по тілу? Мутація голосу? Гоління? Дізнайся про 10 правил Бруно для здорового розвитку! Педіатр відповідає на всі питання Бруно. "Дорослішання – це круто! Що більше знаєш – то краще!"
Юлія Ярмоленко. Малечі про інтимні речі.
Ця книга розповідає про дуже важливі речі — органи, які ми прикриваємо білизною. Не тому, що вони некрасиві чи сороміцькі, а тому, що до них ми ставимося дуже шанобливо й делікатно. Їх називають статевими органами або геніталіями. Ці органи потребують особливого догляду, і саме про них ми й поговоримо. Тож на які питання відповість ця книга: як правильно називаються статеві органи і як вони влаштовані; що таке правила інтимної гігієни і чому вони такі важливі; як правильно ходити в туалет і поводити себе в громадських вбиральнях; чому виникає ерекція і що таке менструація; звідки беруться діти?

Анна Герцог. Не в капусті й не лелека.
В Оскара та Мії скоро з’явиться братик чи сестричка. І це страшенно цікаво! Як малюк взагалі опиняється в маминому животику? Чи падає йому на голову їжа, коли мама обідає? Чим відрізняються хлопчики від дівчаток? На всі ці дитячі запитання книга має делікатні пояснення з цікавими розповідями та картинками. Наприкінці книги, дізнавшись багато нового, Мія та Оскар радіють народженню маленького братика.

Переглядів: 142 | Додав: pokrdb | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Графік роботи
Покровська районна дитяча бібліотека працює
з понеділка по п'ятницю

понеділок — четвер
з 800 до 1700
п'ятниця
з 800 до 1600

без перерви

Останній робочий день
місяця — читачів
не обслуговуємо,
санітарний день.
Вихідні дні субота, неділя
Форма входу
Пошук
Архів записів