Субота, 20.04.2024, 04:02
Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Посилання
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 19
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Червень » 24 » Рідненька, найкраща, єдина!
11:28
Рідненька, найкраща, єдина!

Мати. Мама. Матуся. Скільки спогадів і тепла таїть це магічне слово. Воно про найближчу, найдобрішу, найкрасивішу і наймилішу людину у світі. Є у світі одне, слово, перед яким усі народи схиляють голову. Це слово – мати.Кожна людина і кожний народ мають свої святощі. До цих святощів зараховуємо й пошану до матері. Вона дала нам життя, виростила і виховала. День Матері загальне свято для всіх.

У травні, коли природа Мати виряджає свою доню Землю в пишному уборі весняних квітів у дорогу життя, праці й радості, люди висловлюють подяку материнській самопожертві і відзначають День Матері.

В дитячій бібліотеці до цього свята було проведено, конкурс віршів «Нехай в віках живе крилато благословенне слово мати», на якому діти декламували вірші про своїх матусь.Також проведено годину спілкування «Рідна мати моя», на яку було запрошено учнів 3-4 класів Покровської гімназії. Бібліотекар Бобир С.І. розповіла дітям про історію винекнення цього свята, як треба цінувати, шанувати, допомогати своїм мамам. Прослухали чудові пісні, серед яких: «Виростеш ти, сину», «Пісня про матусю», «Поема про Матір» та багато віршів, присвячених мамам. Діти розповідали за що вони люблять своїх мам, як їм допомогають, які у їхніх мам очі, які вони люблять квіти, та багато цікавого про своїх мам. Захід пройшов в дружній, домашній атмосфері.

Тож вітаємо всіх МАТЕРІВ із Днем Матері. Щастя, здоров’я, любові, дорогі матері!

Переглядів: 1126 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Графік роботи
Покровська районна дитяча бібліотека працює
з понеділка по п'ятницю

понеділок — четвер
з 800 до 1700
п'ятниця
з 800 до 1600

без перерви

Останній робочий день
місяця — читачів
не обслуговуємо,
санітарний день.
Вихідні дні субота, неділя
Форма входу
Пошук
Архів записів