П`ятниця, 19.04.2024, 04:20
Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Посилання
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 19
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2020 » Грудень » 16 » РУБРИКА «Це цікаво! ПРОЧИТАЙ!!!»
09:53
РУБРИКА «Це цікаво! ПРОЧИТАЙ!!!»

Дітям, що цінують справжні детективні історії.
Саме детективи є такими книгами, які допомагають дітям «розчитатися». Спочатку діти знайомляться з новими героями, а потім поступово втягуються в читання. Для цікавого дозвілля Покровська дитяча  бібліотека пропонує вам звернути увагу на  твори Андрія Кокотюхи такі як «Таємниця зміїної голови», «Гімназист і Вогняний змій».
 Шукачі скарбів повертаються! Тепер герої книги Андрія Кокотюхи , котрі одного разу вже розкрили таємницю козацького скарбу, вирушають на мальовниче Поділля. Тут є старовинний княжий замок і похмурі лабіринти підземних печер. Колись у цих краях гуляв народний месник Устим Кармелюк. Вороги називали його розбійником. І десь там сподвижники Кармелюка заховали великий діамант небаченої краси. За скарбом, звісно, полюють лихі люди. Вони хочуть забрати собі не лише діамант, а й увесь замок. Чи вдасться нашим героям — Данилові, Богданові, Льоньці та їхнім новим друзям — випередити злодіїв і врятувати замок? Чи зможуть вони розгадати усі розбійницькі загадки? Що цього разу утворить шалений страус на прізвисько Футбол? Про це все ви дізнаєтесь, прочитавши цей пригодницький детектив.
У книжці відомої польської дитячої письменниці Малгожата Стренковська-Заремба «Детектив Кефірчик у пошуках скелета» на тебе чекає безліч загадок та багато сміху! Теодор Кефірчик мріє про кар’єру детектива, тому коли його звинувачують у крадіжці скелета з кабінету біології, він вирішує провести власне розслідування. Юному детективові допомагає завжди чемний Домінік. У хлопців є кілька версій, і це ускладнює пошуки. А ще їм перешкоджає допитлива Кароліна та двійко неслухів: Малий і Бартусь. Під час розслідування діти потрапляють у лабети банди злодіїв і...
Цікаво! Тож мерщій до бібліотеки!


Переглядів: 133 | Додав: pokrdb | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Графік роботи
Покровська районна дитяча бібліотека працює
з понеділка по п'ятницю

понеділок — четвер
з 800 до 1700
п'ятниця
з 800 до 1600

без перерви

Останній робочий день
місяця — читачів
не обслуговуємо,
санітарний день.
Вихідні дні субота, неділя
Форма входу
Пошук
Архів записів