П`ятниця, 29.03.2024, 14:07
Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Посилання
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 19
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2021 » Квітень » 8 » Всесвітній день здоров'я
09:02
Всесвітній день здоров'я

7 квітня весь світ святкує Всесвітній день здоров'я, який було започатковано на честь створення, а точніше – прийняття статуту Всесвітньої організації охорони здоров'я у 1948 році. Уже тоді глобальною ідеєю  була пропаганда здорового способу життя і боротьба з розповсюдженням різноманітних захворювань.
Мета дня – привернути увагу  громадськості  до питань охорони здоров’я, залучення підростаючого покоління до здорового способу життя. 
  Необхідність вести здоровий спосіб  життя була актуальною як в стародавньому світі, так і сьогодні.  Здоровий спосіб -  є однією з найвагоміших умов та чинників формування, збереження і зміцнення здоров'я навіть у складних екологічних і соціально-економічних умовах, забезпечує високу працездатність, добре самопочуття, ефективну адаптацію до змін довкілля. 
У цей день кожен мешканець нашої планети має пригадати, що здоров’я людини залежить не тільки від зусилля лікарів. Розуміння необхідності підтримувати своє здоров’я в формі, зміна способу життя і повагу до середовища проживання і екології на нашій планеті, допоможе спільно подолати навіть самі складні проблеми.
Одним з напрямків роботи з дітьми  в дитячій бібліотеці є активна популяризація літератури про здоровий спосіб життя, профілактику шкідливих звичок.
Пропонуємо книги, що є в фонді бібліотеки, які стимулюють до здорового способу життя, які здебільшого стосуються безпеки життєдіяльності людини, фізичної культури, гігієни, а також згубного впливу шкідливих звичок на становлення особистості.
«Доброго здоров’я!» – так вітаються наші співвітчизники, а коли прощаються кажуть «Бувайте здорові!», тобто бажають здоров’я і практично ніколи не замислюються скільки сенсу закладено у цих словах.
Тож бажаємо Вам міцного здоров'я у цей складний час, бережіть себе, радійте життю, набувайте хороших звичок, привчайте себе до активного і здорового способу життя і будьте здорові!

Переглядів: 156 | Додав: pokrdb | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Графік роботи
Покровська районна дитяча бібліотека працює
з понеділка по п'ятницю

понеділок — четвер
з 800 до 1700
п'ятниця
з 800 до 1600

без перерви

Останній робочий день
місяця — читачів
не обслуговуємо,
санітарний день.
Вихідні дні субота, неділя
Форма входу
Пошук
Архів записів