П`ятниця, 03.05.2024, 00:27
Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Посилання
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 19
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2021 » Грудень » 9 » Всеукраїнський тиждень права
17:05
Всеукраїнський тиждень права

В Україні щороку, починаючи з 2008, проводиться Всеукраїнський тиждень права з нагоди річниці прийняття Загальної декларації прав людини. 
Для дитячої бібліотеки головне завдання Тижня:  показати важливість правової освіти дитини, виховати в них повагу до закону та прав людини.
В  Покровській дитячій бібліотеці для учнів 3 – Б класу Покровської гімназії було проведено ерудит-годину «Казкові герої в країні прав та обов’язків». Маленьких користувачів  ознайомили  з правами та обов’язками, про їхні права як дитини, так і громадянина України. Розповіли учням, що правові знання потрібні всім і завжди, в тому числі і повсякденному житті. І завдання кожного – дотримуватися своїх прав і обов’язків, не порушуючи прав і законних інтересів оточуючих людей. Закріпили свої правові знання відповівши на запитання казкової вікторини.
Для учнів 4-х класів Покровської гімназії проведено  годину спілкування  «Лабіринтами права». Ведуча заходу розповіла про те, які права та обов’язки має кожна дитина. Учні ознайомилися з документами, що захищають їх права: з Декларацією прав дитини, Конвенцію про права дитини, Конституцією України. Взяли активну участь  в правовій грі. Учні показали добрі знання з питань правознавства, активно відповіли на  запитання, брали участь в обговоренні ситуацій, спрямованих на підвищення правової культури.
    На заходах бібліотекарі прагнули донести дітям,  що людина повинна жити прекрасним, повним надій і сподівань життям. Де б вони не були, ким би вони не стали,  повинні знати свої права та обов'язки і бути Людиною.

Переглядів: 183 | Додав: pokrdb | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Графік роботи
Покровська районна дитяча бібліотека працює
з понеділка по п'ятницю

понеділок — четвер
з 800 до 1700
п'ятниця
з 800 до 1600

без перерви

Останній робочий день
місяця — читачів
не обслуговуємо,
санітарний день.
Вихідні дні субота, неділя
Форма входу
Пошук
Архів записів