Четвер, 25.04.2024, 11:40
Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Посилання
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 19
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2019 » Листопад » 15

В рамках реалізації проекту «Культурно-дозвілевий простір «Покровська БібліоНяня» в Покровській дитячій бібліотеці започатковано роботу Клубу молодих мам - «Суперматусі». За короткий час клуб заявив про себе, про нього говорять, до бібліотеки звертаються бажаючі взяти участь в роботі клубу.
Проект завершено, підводячи підсумки, хочеться сказати, що мами отримали можливість отримати допомогу професійних психологів, юристів, інших спеціалістів.
Мами проводили з користю дозвілля, спілкувалися.
Одне із засідання клубу «Суперматусі» пройшло спільно з поетичним клубом «Ліра». Де мами познайомилися з поетами нашого краю, з їхніми творчими здобутками, а потім всі поети радо дарували свої вірші.
Для мам було проведено свято «Теплі історії до кави». Яке було присвячено осені, поезії та каві. Свято провела організатор масових заходів Марина Кирилова. Крім того Марина провела урок з малювання кавою. Під ча ... Читати далі »

Переглядів: 300 | Додав: pokrdb | Дата: 15.11.2019 | Коментарі (0)

Соціальна нестабільність, що склалася у сучасному суспільстві, зумовлює зростання різних відхилень в особистісному розвитку та поведінці підлітків. Це підвищена тривожність, духовна спустошеність, байдужість, цинізм, жорстокість, агресивна поведінка. Особливу увагу привертає проблема насильства в дитячому середовищі, що отримала назву шкільне цькування, а у міжнародній термінології – булінг.
Цій проблемі і було присвячено психологічний тренінг
« Ми такі різні», який пройшов в рамках проекту «Громада для людини: підвищення компетентності громад для розвитку соціальних послуг» що здійснюється Партнерством «Кожній дитині» за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» для працівників культури.
Метою якого було ознайомлення присутніх з поняттям, формами та структурою булінгу. А також виробити систему дій з метою профілактики та запобігання жорстокого поводження з дітьми; усвідомлення відповідальності за виховання дітей що ... Читати далі »

Переглядів: 219 | Додав: pokrdb | Дата: 15.11.2019 | Коментарі (0)

В жовтні мешканці Покровського святкували   240-у річницю з дня заснування селища. Нам завжди було чим пишатися, особливо щирими та працьовитими людьми, нашими земляками.
Поетами – Гасенком Олексійом Павловичем, Корявцем Миколою Олексійовичем, Чепурко Валентиною Адамівною, Сілецька-Васильєва Яною Віталіївною та багато інших.
Вишивальницями – Боярчук Людмилою Миколаївною та Білою Велинтиною Дмитрівною.
Художниками – Кулаковим Володимиром Володимировичем, Карапетян Мері Ашотівною, Лаврущенко Любовью Миколаївною та ще багатьма творчими талановитими людьми, які народилися чи пов’язали своє життя з Покровщиною.
З нагоди цього свята Покровська дитяча бібліотека провела цикл заходів на яких діти зустрілися з талановитими людьми Покровщини.
Учні молодших класів Покровської гімназії зустрілися з викладачем Покровської музичної школи, Суржиковою Аллою Іванівною. Вона розповіла про себе, поділилася народними традиціями, діти почул ... Читати далі »

Переглядів: 294 | Додав: pokrdb | Дата: 15.11.2019 | Коментарі (0)

Графік роботи
Покровська районна дитяча бібліотека працює
з понеділка по п'ятницю

понеділок — четвер
з 800 до 1700
п'ятниця
з 800 до 1600

без перерви

Останній робочий день
місяця — читачів
не обслуговуємо,
санітарний день.
Вихідні дні субота, неділя
Форма входу
Пошук
Архів записів