П`ятниця, 19.04.2024, 18:45
Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Посилання
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 19
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2019 » Листопад » 15 » Зустрічі
12:53
Зустрічі

В жовтні мешканці Покровського святкували   240-у річницю з дня заснування селища. Нам завжди було чим пишатися, особливо щирими та працьовитими людьми, нашими земляками.
Поетами – Гасенком Олексійом Павловичем, Корявцем Миколою Олексійовичем, Чепурко Валентиною Адамівною, Сілецька-Васильєва Яною Віталіївною та багато інших.
Вишивальницями – Боярчук Людмилою Миколаївною та Білою Велинтиною Дмитрівною.
Художниками – Кулаковим Володимиром Володимировичем, Карапетян Мері Ашотівною, Лаврущенко Любовью Миколаївною та ще багатьма творчими талановитими людьми, які народилися чи пов’язали своє життя з Покровщиною.
З нагоди цього свята Покровська дитяча бібліотека провела цикл заходів на яких діти зустрілися з талановитими людьми Покровщини.
Учні молодших класів Покровської гімназії зустрілися з викладачем Покровської музичної школи, Суржиковою Аллою Іванівною. Вона розповіла про себе, поділилася народними традиціями, діти почули її неперевершений спів. Її учениця, Ліза Хотюн, виконала гімн Покровського, а діти підхопили спів.
Також відбулася зустріч з талановитою людиною Покровщини, художником – Кулаковим Володимиром Володимировичем. Людина творча, надзвичайно обдарована, всебічно розвинена. Художник дуже багато екперементує, працює у різних жанрах, він весь час шукає щось нове, цікаве. На Покровщині є багато місць до яких доторкнулась рука художника. Володимир Володимирович розповів дітям про свої роботи, як вони створювалися, що його надихає до творчості. А потім із задоволенням відповідав на різноманітні запитання присутніх про перші кроки на творчому шляху, джерела натхнення. Роботи художника прославляють Покровський край своїм різнобарвним чудовим мистецтвом, вчать бачити красу у всьому, змушують уважніше і добріше ставитись до навколишнього світу. На його картинах можна побачити знайомі всім краєвиди. Крім картин було представлено вироби з дерева, лісові скульптури.
Сподіваємось, що спілкування з талановитими людьми нашого краю запам'ятаються дітям.

Переглядів: 294 | Додав: pokrdb | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Графік роботи
Покровська районна дитяча бібліотека працює
з понеділка по п'ятницю

понеділок — четвер
з 800 до 1700
п'ятниця
з 800 до 1600

без перерви

Останній робочий день
місяця — читачів
не обслуговуємо,
санітарний день.
Вихідні дні субота, неділя
Форма входу
Пошук
Архів записів