Субота, 04.05.2024, 14:32
Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Посилання
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 19
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2021 » Травень » 21

Популяризація Правил дорожнього руху, особливо серед дітей, завжди є важливою, адже цього вимагає саме життя. Тому, в рамках глобального тижня безпечного дорожнього руху, який у всьому світі проходить із 17 по 23 травня 2021 році, працівники Покровської дитячої бібліотеки провели профілактичну бесіду з питань безпеки дорожнього руху для користувачів бібліотеки та дітей Покровської гімназії групи продовженого дня.  Діти переглянули тематичні мультфільми на тему «Дитинству – безпечні дороги». Пограли в настільну гру «Правила дорожнього руху». Познайомилися з літературою на цю тему.
Головною метою заходів було  формування безпечної поведінки на вулицях селища дітей, обґрунтування важливості дотримання безпечної та відповідальної поведінки на дорозі задля збереження життя та здоров'я.

... Читати далі »

Переглядів: 104 | Додав: pokrdb | Дата: 21.05.2021 | Коментарі (0)

Працівники Покровської дитячої бібліотеки сьогодні прийняли участь в онлайн засіданні обласного клубу ділового спілкування «Професіонал» за темою «Бібліотека і діти: сучасне бачення якісного обслуговування», яку підготували та провели фахівці КЗК «Дніпропетровська обласна бібліотека для дітей». 
Дякуємо за цікаву інформацію, професійні і змістовні поради!
Було цікаво і пізнавально.

Переглядів: 130 | Додав: pokrdb | Дата: 21.05.2021 | Коментарі (0)

У культурі кожного народу є речі, які яскраво відображають його особливу національну традицію. В Україні таким символом є вишиванка.
Всесвітній день вишиванки відзначається щороку в третій четвер травня. У 2021 році він припадає на 20 травня. Цьогоріч цьому прекрасному святу – вже 15 років.
Україна – це чарівний і благодатний край, і в ній із сивої давнини живе мудрий і добрий, творчий і натхненний народ. Саме тому, мабуть, наш народ і подарував світові неповторну українську вишивку, за якою нас упізнають в різних куточках світу. Як не можна уявити Україну без пісні й танцю, так не можна уявити її без вишиванки, без рушника та без усього, що створено руками наших мам і бабусь, татусів та дідусів.
До цього свята бібліотечні працівники для відвідувачів бібліотеки та учнів молодших класів Покровської гімназії підготували виставку-хобі «Вишиванка – символ української душі». Свої роботи залюбки надала місцева вишивальниця Біла Валентина Дми ... Читати далі »

Переглядів: 130 | Додав: pokrdb | Дата: 21.05.2021 | Коментарі (0)

Графік роботи
Покровська районна дитяча бібліотека працює
з понеділка по п'ятницю

понеділок — четвер
з 800 до 1700
п'ятниця
з 800 до 1600

без перерви

Останній робочий день
місяця — читачів
не обслуговуємо,
санітарний день.
Вихідні дні субота, неділя
Форма входу
Пошук
Архів записів