Субота, 20.04.2024, 11:59
Вітаю Вас, Гість | RSS
Меню сайту
Посилання
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 19
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів
 

УВАГА!!!!

Оголошується обласний конкурс

На кращий плакат – мотиватор

... Читати далі »

Переглядів: 281 | Додав: pokrdb | Дата: 24.01.2019 | Коментарі (0)

Дитинство – найважливіший і неповторний період у становленні особистості, будь-яка людина, починаючи з самих юних років, стикається з ситуаціями коли необхідно знати свої права і обов’язки. Учні, не повинні бути осторонь, оскільки молодь – це та сила,яка в змозі здійснити перетворення на краще і забезпечити більш справедливе майбутнє держави. Щороку в тиждень, що включає 10 грудня - День прав людини, який відзначається в пам'ять проголошення Генеральною Асамблеєю ООН у 1948 році Загальної декларації прав людини. Мета та завдання Тижня – розповсюдження правових знань серед дітей та підлітків, вивчення прав дітей у ігровій формі.  В рамках Тижня, 12 грудня в дитячій бібліотеці пройшов правовий турнір «Гладіатори права». На який було запрошено учнів 8-х класів Покровської гімназії. На заході була присутня начальник Покровського  відділу бюро правової допомоги - О. В. Єфіменко , яка розповіла про історію Конституції України та права і об ... Читати далі »

Переглядів: 369 | Додав: pokrdb | Дата: 13.12.2018 | Коментарі (0)

Відзначаючи щороку 3 грудня Міжнародний день інвалідів, прогресивне людство засвідчує цим, що громадяни з обмеженими фізичними можливостями потребують особливої уваги. Для них мають бути створені такі умови, які дадуть змогу відчувати себе рівними серед рівних. Адже саме ставлення до інвалідів визначає ступінь цивілізованості суспільства.
Цей день є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до найбільш незахищеної частини суспільства – людей з обмеженими фізичними можливостями.
Працівники  дитячої бібліотеки до цієї дати провели зустріч в бібліотеці «Добротою зігріваючи серця»,  для дітей з інклюзивного центру та учнів Покровської гімназії 5-Б класу. Учням розповіли про значення цього дня, пригадали тих людей, які були важко хворі, але вони досягли великих успіхів і стали всесвітньо відомими людьми, які мають значні досягнення .
На закінчення заходу кожен учасник заходу отримав паперове сердечко,  на ... Читати далі »

Переглядів: 367 | Додав: pokrdb | Дата: 03.12.2018 | Коментарі (0)

29 листопада дитяча бібліотека провела урок – екскурсію до міста Читайликів для учнів 1 Б – класу Покровської гімназії.  Бібліотекарі  ознайомили присутніх з бібліотекою – храмом книги, який зберігає всі найвидатніші відкриття тисячоліть. Діти із захопленням розглядали цікаві книжечки, журнали та здійснили захоплюючу мандрівку у царстві книг. Весело та радісно було в цей день у бібліотеці. Не менш цікавим було знайомство дітей дитячим куточком, де діти змогли погратися ляльками, конструкторами, в шашки, настільні ігри.
Всім дуже сподобалась цікава та пізнавальна екскурсія, про що свідчили слова вдячності від маленьких користувачів.

... Читати далі »

Переглядів: 382 | Додав: pokrdb | Дата: 30.11.2018 | Коментарі (0)

Відвідування дитячих садочків завжди приносить масу позитивних емоцій і величезне задоволення.
В черговий раз з новинками літератури , журналами працівники Покровської дитячої бібліотеки завітали до дитячого садочка «Орлятко», в старшу групу «Перлинка». Радо зустріли бібліотекарів вихованці садочка з своєю вихователькою Юлією Анатоліївною  Главацькою.  Уважно слухали діти бібліотекарів про бібліотеку, книги, відповідали на запитання вікторин. Охоче хлопчаки та дівчата гортали сторінки кольорових журналів та книжечок, бо книги  це чарівне  віконце у світ знань.
По закінченні зустрічі бібліотекарі зазначили, що не прощаються зі своїми читачами, а завжди чекають на них в бібліотеці.

... Читати далі »

Переглядів: 421 | Додав: pokrdb | Дата: 27.11.2018 | Коментарі (0)

З нагоди пам'ятної дати Дня Гідності та Свободи в Покровській дитячій бібліотеці  пройшов цикл заходів. Пригадати пам'ятні події, опинитися в атмосфері Майдану отримали змогу учні  7 – Б класу Покровського ліцею та 4 –х класів Покровської гімназії . Для них було проведено інформаційну годину: «Революція. Гідність. Як це відбувалося?». Діти дізналися про історію створення цього свята, познайомилися з героїчними сторінками історії нашої країни, які стали основою для запровадження відзначання цього пам’ятного дня. Затамувавши подих, школярі переглянули ролик про нашого земляка з Дніпропетровщини  - «Перше і останнє інтерв’ю С. Нігояна».  Присутній на заході начальник Покровського відділу бюро правової допомоги Єфименко Ольга Володимирівна провела годину спілкування, розповівши дітям про героїв Євромайдану, які заради свободи та кращого майбутнього свого народу поклали на вівтар найдорожче, що у них було - життя ... Читати далі »

Переглядів: 381 | Додав: pokrdb | Дата: 23.11.2018 | Коментарі (0)

19 листопада працівники Покровської дитячої бібліотеки відвідали дитячий садочок «Орлятко», завітавши із книгами до молодшої групи «Веселка». Чудова домашня атмосфера, що панує у групі, вразила бібліотекарів.     Із великим захопленням малята слухали розповідь працівника про бібліотеку та книгу, радісно відгадували загадки, грали   в ігри. Діти  переглянули досить цікаві книги, журнали, що містять чимало яскравих ілюстрацій. В прекрасному настрої промайнув відведений на ознайомлення із книгами час. ... Читати далі »

Переглядів: 415 | Додав: pokrdb | Дата: 19.11.2018 | Коментарі (0)

Сьогодні  Покровська дитяча бібліотека провела  екскурсію для учнів 1-А класу Покровської гімназії, під назвою «Чарівне царство книжок». У світлому та затишному приміщенні бібліотеки на дітей чекали бібліотекарі, які завжди раді своїм відвідувачам.  Адже, книга – це один з головних засобів навчання, розвитку та душевної насолоди.Тут їх зустріло розмаїття цікавих, яскравих книг та журналів. Новенькими палітурками книги посміхнулися до малечі та повели їх у чарівний світ принцес та принців, фантастичних пригод та мандрів. Книг тут, звісно, не бракує – енциклопедії, казки, оповідання, довідники, хрестоматії.  Діти жваво цікавилися книгами та журналами, слухали розповіді бібліотекаря, відповідали на запитання вікторини, присвяченої книзі. Їм дуже сподобалась цікава та пізнавальна екскурсія, про що свідчили слова вдячності.

... Читати далі »

Переглядів: 448 | Додав: pokrdb | Дата: 15.11.2018 | Коментарі (0)

Дедалі популярнішою серед українців стає традиція святкування Хелловіну, що святкується в ніч на 1 листопада.     Це свято особливо полюбляє молодь та дітлахи, тому дитяча  бібліотека просто не могла проігнорувати це свято та  підготувала для своїх користувачів  – інсталяцію , що складалась з гарбуза  – привида, дуже страшних книг про моторошні події та чудернацьких декорацій .  Діти познайомилися з книжковою виставкою, а потім, весело лякали бібліотекарів та відвідувачів бібліотеки. Отже Хелловін – це чудова нагода розважитися в бібліотеці та продемонструвати свої творчі здібності, перевтілюючись в чаклунів, фей та привидів або створити власний образ.
Одним словом, Хелловін у бібліотеці, став незвичайним, чудовим подарунком осінніх канікул.

... Читати далі »

Переглядів: 428 | Додав: pokrdb | Дата: 31.10.2018 | Коментарі (0)

23 жовтня бібліотекарі Покровської дитячої бібліотеки завітали в гості до 1-х класів Покровського ліцею, з метою залучення дітей до читання, вивчення дитячих  інтересів, розширення світогляду,  покращення бібліотечного обслуговування дітей . Працівники бібліотеки  провели інформаційно – літературну хвилинку «Цікаво про бібліотеку».  Діти взнали, що бібліотека - це Книжкове королівство, в якому живуть чудові книги і казкові герої, познайомилися з новинками літератури, цікавими журналами, активно взяли участь в вікторинах.
Предметом гордості бібліотеки завжди були і є книжки та читачі – справжні друзі. А справжні друзі залишаються на все життя. Тож хай бібліотека залишається для всіх і для кожного справжнім другом, мудрим порадником, джерелом знань і дорогоцінним скарбом.

... Читати далі »

Переглядів: 496 | Додав: pokrdb | Дата: 24.10.2018 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 15 16 17 18 19 ... 29 30 »
Графік роботи
Покровська районна дитяча бібліотека працює
з понеділка по п'ятницю

понеділок — четвер
з 800 до 1700
п'ятниця
з 800 до 1600

без перерви

Останній робочий день
місяця — читачів
не обслуговуємо,
санітарний день.
Вихідні дні субота, неділя
Форма входу
Пошук
Архів записів